zoot

Oh, nu! Talia foarte joasa revine

Daca ne luam dupa case de moda precum Rodarte, Proenza Schouler sau Paco Rabanne, avem motive de ingrijorare: talia joasa revine in sezonul rece, primavara-vara 2018. Imagineaza-ti Noaptea Judecatii dar mai rau, caci nu se termina peste noapte. Nu ne intelege gresit, sunt persoane pentru care talia super joasa functioneaza: manechinele inalte si subtiri care ,evident, pot purta orice sau persoanele cu un trunchi scurt si picioare lungi. Pentru noi, toate celelalte, talia foarte joasa nu ne avantajeaza deloc.

Tendinte talia joasa 2018
Foto: Paco Rabanne / Nili Lotan / Proenza Schouler

Contra taliei foarte joase:

  • Scurteaza picioarele! Toate avem un raport trunchi-picioare. Acesta poate fi echilibrat sau nu. Daca ai un trunchi scurt, picioarele sunt implicit lungi (stii expresia de ‘picioare pana’n gat’) si poti purta fara probleme talia joasa. Daca ai un trunchi lung, picioarele sunt scurte iar o talie joasa le va face sa para si mai scurte. Nu trebuie decat sa faci un experiment. Probeaza-te in oglinda purtand o pereche de jeansi skinny cu talie super joasa peste un body, apoi pastreaza body-ul si trage pe tine o pereche de jeansi cu talie inalta si usor evazati. Observa diferenta.
  • Scoate in evidenta imperfectiunile. Atat inceputul de burtica cat si depunerile de grasime pe solduri sunt scoase in evidenta si amplificate de o talie super joasa. Gandeste-te asa: ai un surplus? Acesta se revarsa peste betelia jeansilor cu talie joasa.
  • Este inestetica cand lasa la vedere lenjeria intima. Banta chilotilor care iese din jeansii cu talie joasa este cea mai neinspirata alegere pe care o poti face. Un faux pax categoric.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.