zoot

Oana Zavoranu: Uite rezultatele ultimei operatii de marire a sanilor

Daca in urma cu numai cateva zile Oana Zavoranu se refacea alaturi de prieteni si Tomer, pe care l-a descris ca fiind “un dulce si un grijuliu“, in cursul acestei dimineti Oana ne arata si rezultatul. Sanii Oanei sunt pe cat se poate voluptosi, cu un aspect ce se apropie de natural.

Oana Zavoranu silicoane 1

Oana este foarte mandra de rezultatul operatiei, declarandu-si multumirea imediat dupa operatie dar si acum, dupa cateva zile, cand iti poti forma o imagine mult mai clara. Oana nu se afla la prima operatie de acest fel, dar pare a fi ultima, judecand dupa entuziasmul pe care-l manifesta.

Oana Zavoranu silicoane 1

Vedeta a ales sa imparta aceste momente de bucurie cu prietenii sai virtuali de pe Facebook, pe care i-a pus pe jar cu cateva selfie-uri in care apare doar in sutien. Desi ai putea spune ca imaginile surprinse de Oana sunt suficiente pentru a te convinge de succesul interventiei, prietenii acesteia nu sunt multumiti si ar vrea mai mult: cateva poze in care Oana renunta complet la sutien. Cum asta nu o sa se intample, ne raman imaginile ‘super hot’ surprinse de vedeta.

Oana Zavoranu silicoane 1

Foto: facebook.com/LikeOanaOfficial

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.