zoot

O schimbare de look pentru Mihaela Radulescu

Vine un moment in viata fiecareia cand simte ca are nevoie de o schimbare iar o schimbare de look nu trebuie neaparat sa fie una radicala, dupa cum ne-o demonstreaza Mihaela Radulescu care si-a deschis culoarea parului cu cateva nuante si a optat pentru highlights.

 

schimbare de look mihaela radulescu

 

Foto: Facebook.com / MihaelaRadulescuSchwartzenberg

Nu este singura vedeta care si-a deschis culoarea parului in ultima perioada. Am vazut-o si pe Adela Popescu apeland la acelasi truc: suvite. Nu vorbim doar de un trend curent ci de o alegere isteata caci suvitele plasate strategic iti pot incadra fata, punandu-ti mai bine in evidenta trasaturile faciale sau mascand defecte. Suvitele pot da textura unui par lipsit rar si lipsit de vlaga, se vad nemaipomenit atunci cand porti parul prins si sunt puse in valoare de bucle prin miscarea imprimata.

Schimbarea de look data de highlits nu este una dramatica insa te intinereste instant si-ti confera o stare de bine, fiind tehnica de colorare a parului preferata nu numai de vedetele autohtone cat si de vedetele internationale. Rezultatul final, desi subtil, iti schimba instant infatisarea, dandu-ti un aer mult mai natural decat vopsirea parului intr-o singura culoare, cu un aspect ca si proaspat sarutata de soare.

Desi simpla la prima vedere, tehnica in sine presupune sectionarea parului si targetarea anumitor zone prin accente mai inchise sau mai deschise si nu este atat de usor de intretinut, fiind necesare vizite periodice la salon la un hairstylist cu experienta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.