zoot

O noua lectie de machiaj de la Kim Kardashian (foto)

 Tot ea, vedeta care a popularizat tehnica conturarii fetei, revine cu cateva trucuri pentru fanele sale. Kim Kardashian a postat o imagine a unui machiaj partial pe contul sau instagram din care putem deprinde cateva trucuri utile pentru a ne sculpta chipul subtil si inteligent.

 

 

In cadrul articolele anterioare ti-am prezentat diverse tehnici de conturare a fetei insa Kim are propria tehnica de ‘Kontour’ pe care, de altfel, a si popularizat-o de cateva sezoane incoace. Dupa ce aplica un fond de ten intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a tenului sau, Kim isi machiaza ochii, isi aplica genele false si isi corecteaza forma sprancenelor, usor ingrosata. Abia apoi, vedete trece la conturarea pometilor si a nasului.

Folosind un fond de ten cu cateva tonuri mai inchise decat culoarea tenului uniformizata anterior, Kim traseaza doua linii paralele, continuate intr-un ‘L’ pe partile laterale ale nasului. Cu o pensula de blending, uniformizeaza culoarea, efect care da instant iluzia unui nas mai subtire. Incearca sa nu te indepartezi prea mult de tonul pielii tale caci diferenta va fi sesizabila din profil, si vei arata ridicol. Conturul trebuie intotdeauna sa fie subtil iar secretul acestuia consta intr-un blending perfect. Asa ca fetelor, incercati insa evitati linii clare de demarcatie sau diferente mari intre cele doua tonuri.

Aceeasi procedura o aplica si pentru pometi. Chiar sub osul pometilor, Kim traseaza o linie usor diagonala cu un fond de ten intr-o nuanta mai inchisa, apoi amesteca cele doua culori cu o pensula de blending in sus. Culoarea este concentrata in zona pometilor, difuzandu-se usor catre obraz. Pentru un look cat mai natural, completeaza machiajul pometilor cu un blush piersica aplicat sub forma de lacrima chiar pe osul pometilor si un strop de iluminator deasupra acestuia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.