zoot

O modalitate interesanta de a obtine un machiaj ochi de pisica artistic

De cate ori nu ai cautat make-up artistul extrem de talentat de la care sa inveti cele mai utile trucuri? Noi credem ca l-am gasit. Se numeste Maya si este o vlogerita extrem de populara pe Youtube. Talentul sau este dublat de creativitate pentru ca in fiecare tutorial vei invata ceva nou. Iata o modalitate interesanta de a obtine un machiaj ochi de pisica.

Video: Machiaj ochi de pisica

Tehnica propusa de Maya este extrem de precisa. Cu ajutorul unui eyeliner creion, se deseneaza conturul coltului extern al ochiului, unind cele doua liniii trasate de la baza si din pliu. Cu ajutorul unei pensule imbibate in tus se umple codita cu tus, estompata de un fard negru, estompat catre mijlocul pleoapei. Pe mijlocul pleoapei Maya aplica un fard gri, insa tu poti aplica chiar un bej sau un maro deschis daca gri-ul nu te avantajeaza.

Privirea este dramatizata in cadrul acestui machiaj de creionul negru aplicat pe conjunctiva ochilor si estompat de fardul negru pe pleoapa inferioara. Poti folosi o pensula anghiulara sau una de smudge. Daca ai ochii mari, iti vei contura puternic cu ajutorul tusului pleoape inferioara. Daca ai ochii mai mici atunci rezuma-te la un contur mai fin.

Daca ti-a placut tutorialul de machiaj, vezi si alte videoclipuri pe canalul Maya Mia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.