zoot

O impletitura cu adevarat sic purtata de Laura Cosoi

Impletiturile sunt, cu siguranta, unele dintre cele mai versatile coafuri. Purtate indiferent de sezon, in special vara, iti dau instant un farmec aparte si un aer sic. Purtate atat la rochii de seara cat si la tinute lejere, impletiturile aduc un real avantaj femeii moderne, mai ales cand vrema este calda si umeda, cand parul devine atat de incapatanat.

Una dintre vedetele noastre preferate care poarta impletituri este Laura Cosoi. Daca pana acum te-a obisnuit cu tutoriale simple, iata ca de aceasta daca este vorba de o impletitura ceva mai complicata, pentru care frumoasa vedeta a apelat la un hair stylist. Poti face si tu acelasi lucru sau poti apela la o prietena care cu dexteritate.

Laura-Cosoi-Impletitura

Credit foto: LauraCosoi.ro

Coafura este compusa din doua tipuri de impletituri: impletitura in patru suvite pe baza tehnicii spic, pentru partea din spate si impletitura funie, pentru una din partile laterale. Din cealalta parte laterala s-a modelat un coc dezordonat, in jurul caruia a fost prinsa impletitura funie. Rezultatul este unul de exceptie, o impletitura cu adevarat sic pe care o poti purta in aceasta vara.

Vezi cum se realizeaza aceasta impletitura pas cu pas pe blogul Laurei Cosoi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.