zoot

Nou: set de stampile pentru unghii AVON + secretele manichiurii cu stampila

Kit stampila unghii disc avonIn loc sa-ti pierzi nadejdea ca intr-o zi iti vei putea picta unghiile cu mana non-dominanta, stanteaza-le folosind stampile pentru unghii si vei obtine de fiecare data precizie, fara pic de efort!

Existe mai multe branduri care ofera aceste instrumente inteligente iar cea mai noua aparitie pe piata vine de la AVON. Doar in urma cu cateva zile, Avon a adaugat in colectia sa de produse cosmetice si accesorii un set de stampile pentru unghii format din stampila propriu-zisa cu instrument de razuire si disc gravat cu diferite modele.

Daca vrei sa stii cum se folosesc aceste stampile pentru unghii si secretele nail artistilor cu ajutorul carora vei obtine o manichiura profesionala, cu aspect de salon, citeste mai departe:

Cum se foloseste setul de stampile pentru unghii AVON

Pentru a-ti stanta unghii ai nevoie de un set de stampile pentru unghii compus din: disc gravat, instrumentul de razuire si stampila propriu-zisa. Pe langa acest set, ai nevoie de cel putin doua nuante de lac de unghii, un lac de unghii pe care-l vei folosi ca baza si altul pentru model.

1. Se pregateste unghia pentru manichiura

Aici intervin toate operatiunile necesare pentru a pregati unghia pentru stratul de culoare: maseaza un ulei de cuticule si impinge cuticulele spre baza, da forma unghiei si pileste-o, sterge suprafata unghiei cu buffer apoi indeparteaza reziduurile folosind un disc demachiant imbibat in dizolvant de lac de unghii.

Pentru a spori rezistenta ojei pe unghii, nu uita de baza de unghii – un lac incolor, cu o formula speciala care protejeaza unghia si confera aderenta lacului pe unghii.

2. Se aplica culoarea de baza

Alege culoarea de baza dorita si aplic-o in doua straturi subtiri, astept ca primul sa se usuce inainte de a-l aplica pe urmatorul. Abia dupa ce lacul de unghii s-a uscat complet, poti incepe stantarea unghiilor.

3. Stanteaza-ti unghiile

Alege-ti modelul dorit de pe discul gravat si da-l cu oja. Indeparteaza imediat excesul de oja cu ajutorul razuitoarei si transfera modelul de stampila. Acum ca ai modelul pe stampila de unghii, nu mai trebuie decat sa-l imprimi pe unghie. Asteapta cateva minute sa se usuce si fixeaza manichiura cu un top coat. Curata excesul de oja de pe cuticule cu ajutorul unui betisor imbibat in dizolvant.

*** Nu uita sa stergi  stampila si matrita (discul gravat) dupa fiecare utilizare!

Pare simplu, nu? Dupa doar cateva incercari poti deveni experta in stantarea unghiilor cu ajutorul acestor stampile pentru unghii! In plus, editorii nostri vin cu cateva sugestii ca acest tip de manichiura sa nu-ti dea niciun fel de batai de cap:

  • Alege o oja special creata pentru stampile. In lipsa acesteia, orienteaza-te catre o oja cu o formula densa, capabila sa acopere suprafata unghiei si sa confere finishul dorit dintr-o singura aplicare. Ojele mate si metalice sunt optiuni foarte bune in acest sens.
  • Inainte de a folosi stampila pentru unghii, sterge-o usor cu un disc demachiant imbibat in accetona. In acest fel indepartezi orice reziduuri, praf sau murdarie si te bucuri de fidelitatea modelului ales.
  • Poti folosi razuitoare din setul de stampile pentru unghii insa, daca o ratacesti, foloseste un card de credit vechi. Tine-l inclinat intr-un unghi de 45 de grade si indeparteaza excesul de oja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.