zoot

Noi idei de manichiura frantuzeasca de la Sally Hansen

Daca iti place sa-ti schimbi mereu modelul unghiilor tale, aceste trei idei de manichiura frantuzeasca reinterpretata sunt pentru tine. Se fac observate si capteaza privirile prin ingeniozitate. Cu un aer modern si chic, se ajuta doar de o pensula de nail art pentru a face senzatie. N-ai nevoie de abilitati speciale pentru a le recrea:

1. Manichiura frantuzeasca cu spatii negative

Modele de unghii french cu sally hansen 1
Foto: Sally Hansen

Aplica un strat de Sally Hansen Complete Salon Manicure in nuanta Shell We Dance, insistand mai putin asupra cuticulelor. Foloseste o pensula unghiulara imbibata in dizolvant de lac de unghii pentru a crea un strat negativ deasupra varfului unghiei. Coloreaza varful unghiei folosind nuanta Let’s Snow, sub spatiul negativ.

2. Manichiura frantuzeasca tripla

Modele de unghii french cu sally hansen 3
Foto: Sally Hansen

Cu un aspect curcubeu, se obtine pe o baza nude, aplicandu-se, pe rand, cu ajutorul unei pensule de nail art nuantele: Cherries to my Aries, Age of Aquarius si Plumtarius, incepand cu varful unghiei. Manichiura se fixeaza cu un top coat.

3. Manichiura semi-frantuzeasca

Modele de unghii french cu sally hansen 2
Sally Hansen

Peste o baza nude opac, obtinuta din doua straturi de oja Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear in nuanta Bare it All, se vopseste varful unghiei pe diagonala cu nuanta Baby Blue.

Ai vazut cat de simplu este sa reinterpretezi  manichiura frantuzeasca cu doar putina imaginatie! Dintr-o manichiura clasica se transforma intr-una de senzatie care iti transforma unghiile in adevarate accesorii.  Bucura-te de un rasfat pe care ti-l poti permite la tine acasa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.