zoot

Negresa RAW vegana din nuci

Negresa raw vegana din nuci

Fara zahar rafinat, fara gluten sau lactoza, dar cel mai important, fara foc. Pentru aceasta reteta de regresa raw-vegana nu vei folosi decat un blender sau un robot de bucatarie. Se adapteaza multor stiluri de viata, ba chiar o poti consuma in post.

Ingrediente:

  • 150g nuci crude
  • 150g migdale crude
  • 400g curmale uscate fara samburi, hidratate inainte
  • 60g cacao pudra
  • 2 linguri de penite de cacao
  • 1 lingura sirop de agave
  • 1 lingura ulei de cocos
  • Extract de vanilie dupa gust
  • Un varf de cutit de sare

Negresa RAW vegana din nuci

Pentru a pregatita o negresa raw-vegana din nuci, ai nevoie de un blender sau un mixer de bucatarie pentru a macina nucile si migdalele. Intai se macina fin migdalele. Se dau deoparte si se maruntesc nucile, pastrandu-se insa un pic de textura. Se dau si ele deoparte si se introduc curmalele. Se pulseaza de cateva ori, se adauga uleiul de cocos si siropul de agave. Se toarna jumatate din cantitatea de nuci si migdale, se omogenizeaza, se toarna si restul de ingrediente, pulsandu-se de cateva ori pana la obtinerea consistentei dorite.

*** Daca nu ai un blender puternic, foloseste masina de tocat carne pentru a marunti nucile si curmalele. Amesteca-le ulterior cu restul ingredientelor, folosind o spatula.

Se aseaza o foaie de copt peste o tava mica de cuptor, se rastoarna compozitia de negresa raw-vegana, se niveleaza si se da la congelator timp de 30 de minute.

Dupa ce o scoti de la congelator, las-o putin sa se inmoaie apoi o poti taia in patratele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.