zoot

NE PLACE! Coafura romantica de Craciun propusa de Lilith Moon

Printre cele mai populare vloguri de styling, vlogul lui Lilith Moon ne recucereste de fiecare data. Cu fiecare tutorial, invatam o tehnica noua sau ramanem de-a dreptul uimite in fata unui truc atat de simplu incat ne intrebam ‘Oare noi de ce nu ne-am gandit la asta?’. N-am sti sa-ti spunem de unde provine aceasta sursa infinita de inspiratie, probabil din faptul ca adora ceea ce face. Lasa-te inspirata de aceasta coafura romantica, pe care o poti recreea de sarbatori:

 

Coafura romantica de Craciun (VIDEO)

Onduleaza-ti parul folosind un ondulator sau bigudiuri elastice din buretei. Lilith Moon mizand pe ultima varianta. Sectioneaza-ti parul din fata in sectiuni de 3-4 cm rasuceste-le catre spate si dezordoneaza-le usor, tragand de buclele formate pe laterala. Fixeaza cu agrafe  iar din varfurile aduse la spate fa o impletitura funie lejera, rasuceste-o pe degete si fixeaz-o cu elastice. Continua cu partile laterale, repetand aceeasi tehnica.

Vei optine o coafura romantica de Craciun pe care o poti alege pentru o tinuta eleganta, completata de o pereche de cercei statement.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.