zoot

N-o sa-ti vina sa crezi! Noul lac de unghii NAILS Inc. se pulverizeaza direct din cutie

Un produs revolutionar ne va schimba total perceptia asupra lacului de unghii. Vine in cutie si se pulverizeaza pe unghii asemeni unui spray. Se numeste Spray Can si va fi lansat pe piata in doar cateva zile de catre Nails Inc. Ce poate fi mai ingenios de atat?

oja spray pentru unchii nails inc
Foto: Nails. Inc.

Primul produs de acest fel de pe piata, promite timpi redusi de aplicare prin noua tehnica de pulverizare. Se aplica un base coat ca baza aderenta pentru formula spray dupa care se agita cutia si se pulverizeaza direct din cutie. Formula adera pe unghie la contactul cu baza de unghii, nu si pe piele. Excesul de oja de pe piele se curata foarte usor, clatindu-se mainile sau stergandu-se cu servetele umede. La final se adauga un strat de top coat a obtine finish-ul lucios.

“Dupa ani de zile in executie, sunt deosebit de incantata sa lansez Paint Can. Clientii nostri au cerut timpi de uscare redusi si metode usoare si rapide de aplicare a ojei pe  fuga. Iata cum s-a nascut Paint Can!” – Thea Green, fondator Nails Inc.

IATA cum se foloseste Spray Can Nails Inc.

noul lac de unghii spray nails ink cum se foloseste

  1. Se aplica o baza de unghii si se asteapta ca aceasta sa se usuce. (Se poate folosi si peste oja veche, atunci cand doresti doar sa-ti schimbi culoarea).
  2. Aseaza o coala de hartie peste zona de lucru.
  3. Se agita cutia si se pulverizeaza de la o distanta de 10-15 cm direct pe unghii.
  4. Se aplica un top coat
  5. Se indeparteaza oja de pe piele si cuticule cu apa calduta si sapun sau cu ajutorul unui servetel umed.

In curand il vei putea cumpara online de pe site-ul Nails Inc. sau prin distribuitori autorizati, la pretul de £10.00. 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.