zoot

N-ai sa ghicesti ce coafura a purtat Laura Cosoi la Viva! Party

Pregatiri intense pentru unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale perioadei curente: Viva! Party. Lume buna, tinute atent alese, machiaje si coafuri atent studiate. Desi prezentata ca un ‘garden party’ vedetele n-au renuntat la tocuri si nici la look-urile sofisticate.

coafura laura cosoiLaura Cosoi n-a fost exceptia de la regula, vedeta alegand sa infatiseze un look ca si scos din cutie. Bineinteles ca nu am putut sa nu admiram minunata salopeta semnata Stephan Pelger sau bijuteriile Pandora alese dar ceea ce ne-a atras definitiv atentia a fost tocmai… coafura vedetei. Lasandu-se pe mana specialistilor de la Beauty District, coafura Laurei a luat forma unui bob fals sic si avangardist.

Ce-i drept, hairstylistii au avut cu ce lucra. Parul lung, cu aspect natural al Laurei Cosoi a fost pus pe bigudiuri mari pentru crearea unui volum extraordinar. Odata capatata textura dorita, maestrii l-au sectionat si l-au modelat intr-un breton fals continuat cu un bob, ruland si fixand varfurile la baza gatului.

Ai putea incerca aceasta coafura acasa, inspirandu-te din imaginile pas cu pas ale realizarii acestei coafuri, imagini pe care Laura le-a impartasit fanilor sau pe blogul personal.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.