zoot

Musli low carb cu lapte raw vegan din migdale

Invata sa-ti faci un musli low-carb completat de lapte raw vegan din migdale pentru a te incarca de energie la micul dejun! Amestecul de migdale, fulgi de cocos si seminte iti asigura un raport optim de proteine si grasimi pentru a-ti hrani corpul in prima ora de la trezire si pentru a mentine senzatia de satietate pana la masa de pranz.

Reteta musli low carb cu lapte de migdaleIngrediente pentru lapte raw vegan:

  • 250g migdale crude, hidratate in apa peste noapte
  • 800 ml apa plata / filtrata
  • un varf de cutit de pudra de vanilie

Ingrediente pentru musli low carb:

  • 40g migdale crude
  • 40g fulgi de cocos / nuca de cocos deshidratata neindulcita
  • 40g nuci crude
  • 3 lingurite de seminte de in
  • 3 lingurite de seminte de dovleac
  • 3 lingurite seminte de susan
  • optional : o mana amestec fructe uscate (stafide, curmale si smochine) sau un pliculet de green sugar

Pune 200g de migdale la inmuiat in apa cu o seara inainte pentru a fi perfect hidratate dimineata cand te trezesti.

Pregateste si amestecul de musli low carb cu o seara inainte si depoziteaza-l intr-un borcan Mason Jar pentru a economisi timp dimineata: Introdu toate ingredientele pentru musli intr-un blender, robot de bucatarie sau rasnita si macinati cateva secunde, timp in care amestecul se marunteste insa  nu-si pierde textura.

Prepara laptele raw vegan din migdale: scurge migdalele deshidratate de apa, adauga-le in blender, toarna apa si pune capacul. Mixeaza timp de 2 minute si toarna laptele intr-un recipient cu capac. Optional poti adauga praf de pudra de vanilie si un pliculet de indulcitor natural sau sirop de artar. Laptele neconsumat se depoziteaza in frigider.

Pune musliul low carb in castroane si toarna lapte peste el. Poti alege sa-l indulcesti cu un inlocuitor natural de zahar. Lasa la inmuiat 20 de minute, timp in care te poti pregati de munca si serveste.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.