zoot

Moduri inedite de a-ti lega cureaua in talie

Acest accesoriu nepretuit iti structureaza pe corp orice outfit. Nimeni nu-i poate nega utilitatea. Poti alege sa o legi clasic sau poti da frau liber imaginatiei, transformand o tinuta comuna intr-un fabuloasa. Pe langa individualizarea stilului, aceste moduri inedite de a-ti lega cureaua in talie iti ofera prilejul ideal pentru pentru a sustrage un ‘wow’ din partea prietenelor tale.

Cea mai potrivita pentru aceste experimente este cureaua subtire. Spre deosebire de alte modele mai late, ea este cea mai versatila. Poate fi legata, rasuciata, infasurata in numeroase feluri, reusind de fiecare data sa dea personalitate tinutei tale vestimentare. Cu greu vei putea epuiza toate modalitatile de a o lega.

Venim in sprijinul tau cu cateva idei de prindere. Alege o curea subtire, cat mai simpla, chiar si o curea de numai 10 lei a carei textura mata imita pielea se va dovedi a fi o alegere buna, aseaza-te in fata unei oglinzi si exerseaza fiecare mod de prindere in parte. Ce-i drept, cureaua trebuie sa aiba o oarecare elasticitate.

Fundinta

Cum sa ti legi cureaua 1

Cruce

Cum sa ti legi cureaua 2

Dublu clasic

Cum sa ti legi cureaua 3

Nod atipic

Cum sa ti legi cureaua 4

Nod dublu

Cum sa ti legi cureaua 5

Opt

Cum sa ti legi cureaua 6

Nod interior

Cum sa ti legi cureaua 7

Infasurata

 

 

Cum sa ti legi cureaua 8

Nod exterior

Cum sa ti legi cureaua 9

Cravata

Cum sa ti legi cureaua 10

Bucla

Cum sa ti legi cureaua 11

Sfoara

Cum sa ti legi cureaua 12Atentie!

Nu incerca aceste idei daca cureaua ta are un finisaj lucios sau lacuit. Va face cute inestetice iar textura nu va mai putea reveni la forma initiala. Luand in calcul si acest ultim considerent, totul tine de rabdare. Dexteritatea se dobandeste in timp. Bineinteles, poti reveni oricand pe aceasta pagina in cazul in care ai uitat un pas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.