zoot

Modele de unghii pe baza nude (Foto)

Oja Nude este extrem de populara in vara lui 2014. Apropiata de culoarea pielii, in nuante care se confunda cu aceasta, este extrem de delicata si de feminina, facand unghiile sa para mai lungi. Nu ai cum sa nu o adori iar cand te saturi de o manichiura simpla, monocroma, iata ce modele de unghii poti realiza pornind de la o baza nude.

  • Incearca manichiura cu flori pe o baza Nude. Alege culoarea alba pentru un contrast subtil. Te poti folosi de o pensula subtire de nail art pentru a trasa petalele florilor sau de un instrument de punctare.

unghii nude (6)

Foto: wondrouslypolished.com

  • Incearca manichiura in dungi pe o baza nude. Te vei ajuta de cateva bucatele de scotch sau de banda decorativa pentru unghii pentru a delimita portiunile nude peste care vei aplica un strat de oja intr-o culoare vie, de vara.

unghii nude (3)

Foto: blognailedit.co

  • Poti incerca un french deosebit pe o baza nude si un tips frantuzesc colorat intr-o culoare pastel.

unghii nude (2)

Foto: blognailedit.co

  • Incearca manichiura monograma, revenita in tendinte la inceputul lui 2014. Daca ai dexteritate poti picta literele cu ajutorul unei pensule nail art subtiri sau poti aplica sabloane deja formate. La fel de bine ai putea incerca manichiura cu ziar. Se vede bine atat pe o baza alba cat si pe o baza nude.

unghii nude (1)

Foto: blognailedit.co

  • Incearca modele de unghii cu bulinute pe o baza nude. Daca nu ai la indemana un instrument de punctare poti folosi capatul unei agrafe sau un varful unui pix. Culorile pastel se vad foarte bine peste o oja nude.

unghii nude (2)

Foto: makeupwithdrawal.com

  • Iti propun modele de unghii french reinventate. Chit ca vorbim de V-Chevron sau de semiluna, ambele foarte populare in vara lui 2014.

unghii nude (5)

Foto: blognailedit.co

  • Incearca sclipiciul si aplicatiile pe unghii, chit ca vorbim de bine-cunoscutele ‘studs’ sau pietricele, vei obtine o manichiura fashion, in tendinte.

unghii nude (8)

Foto: dressedupnails.com

Uite cat de versatila este oja nude si cate modele de unghii poti crea pornind de la aceasta culoare. Spune-ne care este preferatul tau.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.