zoot

Modele de unghii fanteziste. Cat de departe a ajuns nail art-ul

Acesti tehnicieni de unghii au manifestat o pasiune adevarata pentru nail art si o doza dubla de creativitate pentru a ne incanta cu aceste modele de unghii fanteziste. Cine sunt ei si cu ce propuneri au venit in ultimele sezoane, afla mai jos:

 

1. Unghii ‘paroase’

Tocmai cand credeam ca le-am vazut pe toate si nimic nu ne-ar mai putea surprinde in materie de nail art, CND aduce pe catwalk varianta ‘furry’ a unghiilor statement in prezentarea Libertine toamna-iarna 2016/2017.

A photo posted by VisteLaCalle (@vistelacalle) on

2. Pompoane

De dragul nail art-ului coreencele au renuntat la practicalitate, impodobindu-si unghiile cu… pompoane! Bucati pufoase de materiale sunt lipite pe suprafata unghiilor pentru un efect artistic.

3. Unghiile ‘cocoasa’

‘Hump nails’ sau ‘bubble nails’ – un alt trend nebun a dus nail art-ul la extrem, concentrand o mare cantitate de acril sau gel in mijlocul unghiei. Ce-i drept, efectul este tridimensional insa departe de eleganta si feminitatea unghiilor migdala. Daca te intrebi cine ar purta asa ceva, afla ca au fost multe iubitoare ale trendului bubble nails anul trecut.

4. Forma stiletto dusa la extrem

CND suprinde din nou prin accesorizarea unghiilor stiletto cu flori artificile si pctura pe unghii in cadrul prezentarii Contessa 2016.

A photo posted by CND (@cndworld) on

5. Aqua nails

De inspiratie nautica, aqua nails au incorporate capsule de lichid sub un strat de fel. Cand iti misti mana, se misca si lichidul, conferind originalitate unghiilor tale. Apasa butonul de play:

A video posted by Tony’s Nails (@tonysnail) on

6. Unghii fanteziste

Modelele de unghii fanteziste, incrustate cu diamante, strassuri si alte accesorii ne lasa de fiecare data cu gura cascata.

A photo posted by Tony’s Nails (@tonysnail) on

7. Manichiura cioburi de sticla

Alt trend originar din Coreea de Sud, parca desprins din ecranizarile science-fiction, foloseste celofanul iridescent pentru a da impresia de cioburi pe unghii.

A photo posted by Tony’s Nails (@tonysnail) on

Tu ce parere ai despre aceste modele de unghii fanteziste?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.