zoot

Modele de unghii de Halloween. Iata cum sa-ti faci manichiura de Halloween

 

Unghii de Halloween in nuanta de oja oxblood

Daca te intrebi cum sa-ti faci unghiile de Halloween fara nicio bataie de cap, fara abilitati si instrumente specifice nail art-ului, iti propun sa-ti achizitionezi o oja in nuanta oxblood, burgund, visiniu. Te vor duce instant cu gandul la sange,  o tematica perfecta pentru seara de Halloween.

oja rosie pentru halloween

Credit foto: blacquerorleaveher.blogspot.com

 

Manichiura cu stropi de Halloween

Daca pana acum nu ai incercat-o iata un prilej bun pentru a o face. Vei avea nevoie de o baza de unghii nude sau alba, o oja rosie sau grena, o foaie de plastic sau de hartie, cateva bucati de scotch pentru a-ti proteja degetul si un pai. Aplica culoarea de baza si asteapta sa se usuce. Intre timp pregateste-ti spatiul de lucru: intinde o foaie de hartie sau de plastic peste o suprafata plata. Protejeaza-ti degetele cu bucatele de scotch, pastrand patul unghiei liber. Varsa putina oja rosie intr-o paleta de culori sau alt recipient jos, introdu paiul in oja apoi plaseaza-l deasupra unghiei (la diverse distante fata de unghii ca stropii sa nu iasa uniformi si sufla). Cand esti multumita de rezultat, indeparteaza scotchul, curata degetul si aplica un lac protector.

manichiura cu stropi

Credit foto: manicurator.com

Modele de unghii de Halloween cu stropi

O tehnica simpla care imita stropii de sange, perfecta pentru o manichiura de Halloween. Cel mai bine se vede pe o baza alba sau nude, cat mai apropiata de culoarea naturala a unghiei. Vei avea nevoie de o oja rosie si un instrument de punctare sau varful unei agrafe si o scobitoare. Aplica un strat de oja rosie pe varful unghiei ca si cum ai dori sa faci manichiura frantuzeasca. Deasupra varfului unghiei puncteaza un cerc rosu cu capatul gros al instrumentului de punctare si continua-l cu o linie verticala spre tips ul frantuzesc folosind capatul subtire al instrumentului de punctare. Ceva practica, multa rabdare si vei reusi o manichiura de Halloween inedita.

unghii halloween

Credit foto: nail-lacquer.co.uk

 

Modele de unghii de Halloween Nail Art

Inarmeaza-te cu o pensula nail art si multa rabdare. Daca nu ai talent la desen, apeleaza la ajutorul unei prietene pentru a va face manichiura reciproc iar ca ultima solutie, iti propun sa lipesti cateva abtibilduri. Bineinteles, sunt si solutii intre manuirea pensulei nail art si abtibilduri care nu sunt tocmai solutia perfecta ci o solutie la indemana. Nail wraps, foliile pentru unghii special create pentru seara de Halloween iti garanteaza o manichiura perfecta. Oja matrita cu stampila cu sabloane special create de Halloween, pe care le transferi pe unghii (vezi: manichiura Konad).

modele unghii halloween
modele de unghii de halloween
Credit foto: blognailedit.co

Sunt cateva culori specifice unei manichiuri de Halloween: rosu, negru si oraj. Porneste de la aceste trei culori atunci cand vrei sa-ti faci modele de unghii de Halloween. Pregateste-ti din timp cele necesare (abtibilduri, nail wraps, sablonul pentru oja matrita) iar daca optezi pentru desen, exerseaza dinainte modelul dorit pentru a nu intra in criza de timp in seara petrecerii.

manichiura de halloween modele unghii halloween 3 modele unghii halloween 6
modele unghii halloween 2 modele unghii halloween 4 modelee unghii halloween
Credit foto: blacquerorleaveher.blogspot.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.