zoot

Modele de unghii cu oja AVON Gel Finish (Video)

O oja 7 in 1? Cine nu si-ar dori. Oja AVON Gel Finish promite sa-ti confere: luciu, finish de gel, culori puternice, inlocuitor pentru baza de unghii, inlocuitor pentru lac protector, protectie, intaritor pentru unghii. Suna minunat pana acum, nu?

oja avon gel finish

Oja AVON Gel Finish vine cu instructiuni de folosire. Inainte de aplicare oja se scutura bine. Primul strat de oja se aplica pe suprafata unghiei perfect curata, astepti ca aceasta sa se usuce apoi aplici cel de-al doilea strat. Luciul si finish-ul tip gel nu necesita aplicarea unui top coat. Si nici macar nu ai nevoie de lampa UV si se indeparteaza cu dizolvant de unghii normal.

Nu stiu tu, dar eu mi-am facut o regula din a aplica un base coat de calitate inainte de a aplica orice oja. Fie ea si cu finish de gel. Mi-a intrat in rutina si ghice ce, oja chiar rezista pe unghii. In combinatie cu oja AVON Gel Finish pentru mine a facut minuni. Singurul lucru care-mi displace la aceasta oja este necesitatea de a aplica doua straturi pentru a obtinul finish-ul promis si asteptarea dintre aplicari. Dar daca vrei o manichiura ca la carte ii acorzi timp si o obtii. Fara base coat-ul meu favorit n-as putea sa ma pronunt pentru ca nu am incercat.

Iata cateva modele de unghii cu oja Gel Finish propuse de Avon:

Manichiura frantuzeasca moderna

Alege o culoare aprinsa ca rosu si aplica primul strat. Asteapta sa se usuce si aplica-l pe cel de-al doilea. Acum ia o culoare mov si traseaza foarte fin varful unghiei. Se potriveste cu o pedichiura mov.

 

Manichiura Chevron

Aplica o oja Avon Gel Finish Nude, cat mai apropiata de pielea ta. Traseaza o diagonala cu o nuanta maro pe care o poti folosi si pentru pedichiura.

 

Manichiura in dungi

Aplica o oja Avon Gel Finish Nude, cat mai apropiata de pielea ta. Traseaza o dunga pe verticala pe mijlocul unghiei intr-un roz pal.

 

Manichiura semiluna

Aplica o oja Avon Gel Finish Nude, cat mai apropiata de pielea ta. Apoi aplica cel de-al doilea strat evitand semiluna. O poti combina cu o perdichiura intr-un mov pal.

 

Manichiura ruffian

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.