zoot

Modele de unghii CRACIUN pas cu pas

De la cele mai simple, la cele mai complicate. Asa le-am ordonat. Modele de unghii de Craciun usor de abordat si recreat in confortul propriului camin. Asadar, daca ai terminat impodobitul brandului si tocmai ai introdus cozonacii la cuptor, ia-ti o bine-meritata pauza de cateva zeci de minute si concentreaza-te asupra manichiurii de Craciun.

 

1. Model de unghii Fulg de NEA

unghii de craciun cu fulgi de nea
Foto: nailsinnippon.blogspot.ro

Un model de unghii de Craciun pentru care n-ai nevoie decat de doua nuante de oja, o pensula subtire de nail art si un instrument de punctare. Se da baza rosie si se asteapta ca stratul sa se usuce. In functie de densitatea formulei, poti aplica un al doilea strat. Ia un instrument de punctare si introdu capetele in oja alba. Puncteaza, alternativ,cercuri de diferite dimensiuni. Daca iti lipseste intrumentul de punctare, alege o scobitoare. Pe unghia accent, foloseste pensula de nail art pentru a desena un fulg de nea.

Foto: nailartitudesdeclaire.blogspot.fr
Foto: nailartitudesdeclaire.blogspot.fr

Acum ca ai invatat sa pictezi fulgul de nea, incearca o combinatie de culori mult mai subtila, pe o baza nude.

2. O, brad frumos!

modele unghii craciun brad
Foto: alllacqueredup.com

O textura interesanta (L’Oreal The Statement Piece), o unghie accent si o reinterpretare moderna a bradului de Craciun. Cu o dificultate redusa, necesita o banda decorativa si o aplicatie stea. Alege o oja aurie, puternic texturizata, mai putin pentru unghia inelarului pe care o vei colora ulterior in negru. Asteapta sa se usuce complet apoi aplica doua benzi intersectate la nivelul semilunei, cat sa delimitezi un triunghi. Aplica alte trei benzi scurte in interiorul triunghiului, usor oblice, la distante cat mai egale. Umple spatiul format cu oja aurie apoi foloseste o penseta pentru a indeparta benzine. Fixeaza modelul de unghii de Craciun cu un top coat si aplica imediat o steluta in varful bradului obtinut.

Foto: bluetapeandnails.blogspot.ro
Foto: bluetapeandnails.blogspot.ro

Acum ca te-ai prins cum se fac aceste modele de unghii de Craciun cu brazi, folosind doar cateva benzi decorative, iata o alta interpretare. De aceasta data nu trebuie sa delimitezi decat triunghiul si sa-l accesorizezi cu glitter.

3. Nu stii sa pictezi? Stanteaza.

modele unghii craciun
Foto: frikkinawesome.com

Alege o matrita in tematica Craciunului si stanteaza-ti unghiile peste o baza alba sau deschisa la culoare. Vei avea nevoie de intreg setul compus din oja, stampila, matrita si razuitoare. Se coloreaza modelul dorit de pe matrita, se indeparteaza excesul prin razuire, se transfera pe stampila iar cu ajutorul stampilei se stanteaza unghiile. Obtii modele de unghii de Craciun perfecte.

Daca nu dispui de un set matrita, poti alege sa-ti lipesti abtibilduri pe unghii. Bineintes, in tematica Craciunului. Transferul pe unghie se face usor, inmuindu-se folia in apa.

 

4. Reinterpreteaza water marble-ul in culori tematice

unghii craciun 2016
Foto: didolines-nails.com

Poti transpune orice tehnica de manichiura in tematica Craciunului, alegand culorile specifice: rosu si verde. Manichiura in apa, desi are la baza o tehnica laborioasa, are avantajul unui aspect inedit si sofisticat. Pentru a o recrea ai nevoie de oje a caror textura se intinde in apa si o scobitoare. Intr-un pahar de plastic, de unica folosinta, se picura, alternativ, cate o picatura de oja rosie, alba, verde, formandu-se cercuri concentrice. Cu ajutorul scobitoarei se modeleaza desingul dorit dupa care pojghita formata se transfera pe unghie, introducand-o pe aceasta din urma cu perpendicular pe model. Reziduurile se curata cu ajutorul scobitoare, se scoate degetul din apa si se sterge oja ramasa pe cuticule cu o pensula unghiulara.

Experimenteaza si alte tehnici de manichiura in culorile specifice Craciunului: frantuzeasca, semi-luna, manichiura in dungi, manichiura stropi etc.

5. Picteaza!

modele unghii craciun 2016
Foto: blognailedit.co

Inarmeaza cu multa rabdare, ceva dexteritate si o pensula subtire de nail art. Cu aceste trei atribute poti crea cele mai inedite modele de unghii de Craciun, ce tin doar de imaginatia si indemanarea ta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.