zoot

Modele de unghii 2015

Inspira-te din aceste modele de unghii 2015, create de Victoria, autoare a blogului Manicurator pentru provocarea ‘Nail Art Fashion Week’ la care s-au inscris cele mai dibace iubitoare de nail art. Te vor surprinde aceste sapte modele inedite, inspirate din colectiile celor mai in voga designeri si tendinte actuale pe care nu trebuie sa le ratezi:

modele de unghii 2015

Foto: Manicurator.com

 

Modele de unghii 2015

Afla cum poti recrea fiecare model de unghii parte, pastreaza cromatica sau tehnica de la baza fiecarui model. Pentru mai multe detalii despre fiecare model in parte, urmeaza link-ul de mai sus care te va duce pe site-ul Manicurator.

modele de unghii 2015 (1)
Pentru acest model de unghii, Victoria, autoarea blogului Manicurator a ales sa recreeze manichiura florala pe care OPI a propus-o in cadrul prezentarii New York Fashion Week toamna-iarna 2015 / 2016. Poti recrea acest model in cativa pasi:

 • aplica un strat de oja rosie pe suprafata intregii unghii
 • delimiteaza semiluna in valuri cu ajutorul ojei albe si a instrumentului de punctare
 • evidentiaza semiluna, tragand raze solare dintr-un punct albastru

 

modele de unghii 2015 (2)
Atunci cand te inspiri din rochia unui mare creator de moda, modelul de unghii nu poate iesi decat deosebit. Inspirat de rochia ampla, semnata Carolina Herrera acest model de unghii poate fi reprodus foarte usor:

 • coloreaza-ti unghiile intr-un navy mat, exceptand zona semilunei pe care o delimitezi in V, ca si in cazul manichiurii frantuzesti V Chevron
 • De la jumatatea unghiei in jos, aplica un strat de oja alba, peste el doua puncte de oja bleu si navy apoi foloseste capatul subtire al instrumentului de punctare pentru a le amesteca. Vei obtine un efect de water marble, fara sa folosesti apa.

 

modele de unghii 2015 (3)
Nu ne-am putea imagina vara fara un model de unghii floral si nici viata fara style icon-urile care ne inspira permanent. Inspirandu-se din rochia purtatatade Emmy Rossum, Victoria a recreat acest minunat model de unghii floral. Vei avea nevoie de o pensula subtire de nail art cu care sa pictezi micile detalii ale florilor colorate pe un fundal alb transparent.

 • Foloseste o pensua subtire pentru detalii
 • Foloseste o larga paleta de culori pentru petalele florilor

 

modele de unghii 2015 (4)
Pentru ca se anunta o toamna cu mult glitter, de ce sa nu-l adopti si pe unghiile tale. Vei obtine unul dintre cele mai inedite modele de unghii 2015. Alege glitter colorat pe fundal negru.

 • coloreaza-ti baza unghiei cu oja neagra si aplica apoi un top coat
 • nu astepta sa se usuce top coat-ul, lucreaza fiecare unghie individual, aplicand, rand pe rand, particuel de glitter cu ajutorul unei scobitori.
 • alege un sablon dupa care sa te ghidezi iar daca nu vrei sa investesti prea mult timp in aceasta manichiura, alege o singura unghie accent.

 

modele de unghii 2015 (5)
Cand manichiura marinareasca in dungi se intalneste cu cea florala, obtii un model de unghii inedit. Nu iesi din gama cromatica si alege sa-ti colorezi fiecare unghie diferit, imprimand modele pline de vitalitate:

 • pentru a obtine dungi orizontale perfecte foloseste banda de unghii decorativa pentru a delimita spatiile. Imediat dupa aplicarea celui de-al doilea strat, indeparteaza cu ajutorul unei pensete.
 • pentru modelul floral foloseste o pensula subtire de nail art pentru a crea accente dar si capatul subtire al instrumentului de punctare.

 

modele de unghii 2015 (6)
Este o vara plina de culoare si te juca cu cromatica alesa intr-un mode inedit. Nu trebuie neaparat sa urmezi un model anume ci poti recrea o constructie abstracta, delimitata doar de limitele propriei imaginatii:

 • Traseaza dungi fine din cromatica aleasa cu ajutorul pensulei de detalii
 • Foloseste capatul subtire al instrumentului de punctare si un strop de acetona pentru a subtia si amesteca culorile, obtinand un fin degrade. Tine minte: nu trebuie sa fie perfect, din contra. In vara lui 2015 mizam pe abstract si ne lasam imaginatia sa zburde.

 

modele de unghii 2015 (7)
Poti avea la baza numeroase surse de inspiratie atunci cand alegi modele de unghii in 2015. De la cromatica unei rochii la printul tricoului favorit. In crearea acestui model, Victoria s-a inspirat dintr-o rochie a designerului favorit, Dior, un model de unghii floral, pastelat, delicat si feminin. Detaliile se realizeaza cu ajutorul pensulei subtiri de nail art si a instrumentului de punctare.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.