zoot

Modele de unghii 2014. 10 propuneri pentru vara lui 2014

Iata 10 recomandari de modele de unghii pe care poti sa le porti in 2014. Le-am vazut pe podiumurile de moda si acum le putem vedea direct pe unghiile tale. Culori, texturi si tehnici de manichiura propuse pentru aceasta vara:

 

1. Modele de unghii 2014: Nude

Foarte multi designeri au mizat pe unghiile naturale, intr-o culoare cat mai apropiata de cea a unghiei. Poti alege o culoare de oja Nude in functie de nuanta pielii tale in textura dorita. In vara lui 2014 se poarta atat lucios cat si mat, dar si opalescent.

Manichiura 2014 texturi sheer
manichiura 2014 in culori opalescente 1
Credit poze: blognailedit.com

 

2. Modele de unghii 2014: Culori pastel

Intotdeauna primavara este o idee buna sa iti faci manichiura in culori pastel. Vedetele acestui sezon, culorile pastel sunt delicate si feminine. Ele nu vor concura niciodata cu o tinuta.

manichiura 2014 pastel roz
manichiura 2014 pastel albastru
Credit poze: nailinit.wordpress.com

 

3. Modele de unghii 2014: Negru

Surprinzator de popular pentru sezonul cald, negrul a dominat podiumurile de moda in vara lui 2014. Cat despre textura, poti alege fie textura mata fie cea lucioasa. Sau le poti combina pe ambele in cadrul unei singure manichiuri.

se poarta oja neagra in 2014
oja neagra mata si lucioasa in 2014
Credit poze: dangerouslee.biz/ carmenhong.com

 

4. Modele de unghii 2014: Alb

Designerii au avut o slabiciune fata de unghiile albe in acest sezon. Cu textura mata, lucioasa sau opalescenta, albul este o culoare pe care trebuie sa o porti pe unghii in 2014.

manichiura cu oja alba in 2014
oja alba in 2014
Credit poze: manicurator.com

 

5. Modele de unghii 2014: semiluna

Daca am fi pusi sa alegem cea mai populara manichiura in 2014, aceasta ar fi cu siguranta manichiura semiluna. Realizata cu mana libera sau cu ajutorul sabloanelor lipite in dreptul semilunei pentru a delimita aceasta portiune, poate avea influente retro (baza rosie cu semiluna nude) sau moderne (baza alba cu semiluna neagra sau orice alta combinatie de culori)

modele-de-unghii-half-moon-3 manichiura 2014
manichiura semiluna manichiura 2014 semiluna
Credit foto 1. gritandglamour.com / 2. thepolishaholic.com/ 3. thenailnetwork.com / 4. makeuputopia.com

 

6. Modele de unghii 2014: bulinute

Vazute pe podium si adorate de catre fashioniste, bulinutele se intorc in 2014. Timide sau, din contra, indraznete, modelele de unghii cu bulinute atrag atentia la manichiura ta.

manichiura cu bulinute
manichiura-zaruri
Credit poze: Vanquish82 / Flickr.com CC

 

7. Modele de unghii 2014: flori

In fiecare vara manichiura cu flori revine in atentia iubitoarelor de nail art. Pictate sau realizate cu ajutorul intrumentului de punctare, florile celebreaza instalarea anotimpului cald.

manichiura cu flori manichiura cu flori
manichiura cu flori manichiura cu flori
Credit poze: wondrouslypolished.com


8. Modele de unghii 2014: stropi

Desi este o tehnica ‘murdara’ , efectul obtinut este unul inedit. Acesta variaza in functie de culorile alese dar si distanta de la care sufli in pai. Poti obine modele abstracte in non-culori sau un adevarat curcubeu pe unghiile tale.

manichiura cu stropi
manichiura cu stropi
Credit poze: manicurator.com

 

9. Modele de unghii 2014: galaxie

Galaxia nu este o tehnica de manichiura noua insa place atat de mult incat s-a intors in 2014 pe podiumuri chiar in plin sezon cald. Daca ai culori de oja care amintesc de materia cosmica, sclipici si un buretel cosmetic, atunci poti obtine modele de unghii inedite in aceasta vara.

manichiuri galaxie
manichiura galaxie
Credit poze: manicurator.com


10. Modele de unghii 2014 cu aplicatii

Aplicatiile de unghii in 2014 nu trebuie sa lipseasca din sertarul unei iubitoare de nail art. De la pietricele semi-pretioase la ‘studs’ cu aspecte edgy sau banda de unghii, in aceasta vara ai atatea optiuni prin care iti poti decorarea unghiilor purtate de post de accesorii de moda.

Manichura cu banda decorativa
Manichiura cu aplicatii pe unghii 1
Credit poze: 1. blognailedit.co / 2. FingerPaintedBlog.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.