zoot

Modele de coafuri cu bucle purtate de vedetele autohtone (foto)

Coafurile cu impletituri sunt, pe departe, alegerile preferate ale vedetelor, atat pentru zi cat si pentru seara. Le vedem permanent purtand bucle, de tot soiul, unele lejere, altele bine-definite caci atunci cand alegi o coafura cu bule optiunile-ti sunt limitate doar de propria imaginatie.

 

Modele de coafuri cu bucle purtate de vedetele autohtone (foto)

Volum, un par sanatos si un bun ondulator iti sunt necesare pentru a obtine coafuri cu bucle pe care sa le poti purta pe timp de seara la un eveniment. Bineinteles, daca vrei textura si miscare la fel ca in cazul Ilincai Vandici sa cel al Annei Lesko, va trebui sa te tunzi in scari, filandu-ti strategi podoaba capilara.

coafuri cu bucle ilinca vandici
Anna Lesko coafuri cu bucle

Buclele sunt coafuri atat de glam incat nu trebuie sa ne mire ca vedetele apeleaza intotdeauna la ele. Pe un par bogat ca cel al Adelinei Pestritu, coafura cu bucle capata un aspect usor teatral, greu de imaginat ca ar putea fi obtinut atat de usor de o simpla muritoare. Bineinteles, exista intotdeauna optiunea extensiilor de tip clip-on. Alteori, buclele sunt doar partea vazuta a coafurii, caci in spate vedetele apeleaza si la alte tehnici. Iat-o pe Loredana cu un usor <hawk> in partea superioara.

coafuri cu bucle adelina pestritu
coafuri cu bucle loredana

Alteori, vei vrea sa mizezi pe originalitate iar vedeta care te poate inspira oricand in acest sens este Delia care-si reinventeaza permanent look-ul. Opteaza pentru carlionti sau o coafura in tendinte in acest sezon, cea cu aspect lins in partea superioara a capului, si bucle bine definite pe toata lungimea parului. Pentru un efect inedit, accesorizeaza-ti parul cu agrafe.

coafuri cu bucle delia
coafuri cu bucle delia matache

Buclele nu trebuie sa fie atent studiate pentru a capata un aer glam. Asta ne-o demonstreaza Antonia si Andreea Balan care mizeaza pe bucle lejere, puse in evidenta de lungimea parului si de highlight-urile amplasate strategic.

coafuri cu bucle antonia
coafuri cu bucle andreea balan

Buclele sunt coafuri de zi sau de seara la care poate apela oricine, indiferent de lungimea parului. Domoale sau salbatice, intotdeauna te ajuta sa obtii efectul scontat. Uite cat de bine ii statea lui Jojo cu parul scurt si cu o textura ondulata rebel.

coafuri cu bucle bianca dragusanu
coafuri cu bucle jojo

N-am putea sa nu amintim buclele retro, cu aspect Hollywoodian, cel mai bine evidentiate de catre Elena Gheorghe care ne aminteste permanent de puterea de seductie a coafurilor retro, mai ales in cazul unui par roscat.

coafuri cu bucle elena gheorghe
elena gheorghe coafuri cu bucle

Foto: Facebook.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.