zoot

Model unghii half-moon evidentiat (Video)

Iata un model de unghii potrivit pentru ocazii speciale pe care il poti realiza cu ajutorul instrumentului de punctare. Vei avea nevoie de o oja alba si o oja aurie. Vei incepe prin a aplica un strat de lac de unghii de baza si vei astepta ca aceasta sa se usuce. Modelul half-moon il poti realiza cu mana libera, atunci cand te bucuri de ceva dexteritate sau cu ajutorul sabloanelor de manichiura frantuzeasca. Aceastea se aplica direct pe semiluna, delimitand aceasta portiune iar baza unghiei se vopseste cu oja alba. Unghia inelarului este o unghie accent care va fi integral acoperita de oja aurie.

Semiluna creata cu mana libera sau cu ajutorul sabloanelor va fi evidentiata de cateva puncte mici, dispuse apropiat, realizate cu ajutorul capatului subtire al instrumentului de punctare sau cu o scobitoare. Se va urmari linia semilunei. Sub semiluna poti monta o pietricica decorativa sau poti crea un mode de floare din mai multe puncte realizate cu aceeasi scobitoare.

Unghia degetului inelar este accent si a fost colorata anterior integral cu oja aurie. Se aplica un strat de lac protector si, inainte ca aceasta sa se usuce, se vor puncta cateva puncte care, pe suprafata uda, se vor intinde uniform, creand o textura ce imita carapacea de broasca testoasa.

Model unghii half-moon evidentiat (Video)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.