zoot

Model de unghii leopard ombre (Video)

Un model de unghii inedit cu fiecare unghie colorata diferit, imbinandu-se perfect in cadrul unei singure manichiuri. Pentru a realiza acest model de unghii ai nevoie de : o oja gri inchis, mata, o oja alba, o oja nude (bej sau maro), o oja roz si o oja aurie cu sclipici. Ca si accesorii vei folosi cateva pietricele sau aplicatii pentru unghii sub alte forme. Pentru a crea degrade-ul ai nevoie de un buretel cosmetic iar pentru a desena textura leopard ai nevoie de o scobitoare.

 

Model de unghii leopard ombre (Video)

Tutorialul vloggeritei Janelle este unul pe cat se poate de explicit. Cu toate acestea vom reda pasii necesari pentru a crea aceasta manichiura:

  • Aplica baza de unghii.
  • Pe unghia degetului mic si pe a celui mare Janelle a folosit o nunta pamantie, de maro peste care a aplica un top coat care matifiaza. La fel de bine poti folosi o nunta de oja gri sobolan, atat de populara in acest sezon.
  • Unghia degetului mijlociu a fost colorata in roz si s-a aplicat o fundita. Foloseste un adeziv special pentru aplicatii daca vrei ca manichiura ta sa reziste mai mult.
  • Pentru aratator aplica o oja aurie peste care poti adauga sclipici.
  • Pentru unghia inelarului s-a optat pentru o textura leopard pe o baza in degrade. Pentru a obtine degrade-ul s-a folosit un buretel cosmetic imbibat in oja bej cu care s-a tapotat unghia alba de la cuticule in jos. Cu ajutorul unei scobitori deseneaza printul leopard si adauga un top coat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.