zoot

Mihaela Radulescu: “Mi-am depasit toate asteptarile personale”

Mihaela Radulescu ia totul in serios. Chit ca este vorba de cariera sau sport. In cursul zilei de ieri Mihaela a participat la maratonul caritabil “Wings for Life World Run” pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii. Maratonul s-a desfasurat concomitent pe intreg mapamondul. Un pic mai altfel decat celelalte manifestari de acest gen, in cadrul maratonului nu a existat o linie de finish traditionala, o distanta sau un timp prestabilit.

mihaela radulescu maraton 1

In Bucuresti, traseul a avut loc pe DN3-DN3A, pe o distanta de aproximativ 135 de km iar concurentii au alergat pana cand au fost ‘prinsi’ de Masina Oficiala de Finish. Mihaela Radulescu, una dintre participante si promotor al acestui eveniment, are numai cuvinte de lauda atat fata de participanti cat si fata de organizatori:

“Ii aplaud si pe organizatori, pentru un eveniment extrem de reusit ! Cat despre castigatori, respect, admiratie si plecaciune ” – Mihaela Radulescu

Sie insasi si-a depasit toate asteptarile. Daca initial isi propusese sa alerge doar 3km, aceasta distanta aproape s-a triplat in timp real, pe traseu datorita oamenilor minunati alaturi de care a avut placerea sa alerge. Acestia au determinat-o sa-si depaseasac telul initial propus, ceea ce i-a adus un sentiment de multumire, plin de satisfactii, la sfarsit.

“Ieri am fost un roman fericit !
DA, am avut o zi grozava ieri, la maratonul caritabil “Wings for Life World Run” – nu numai pentru ca mi-am depasit toate asteptarile personale (imi propusem sa alerg 3 km si am reusit 8,4 km !)” – Mihaela Radulescu

Foarte multi prieteni de-ai Mihaelei s-au mobilizat pentru a-i fi aproape in acest eveniment, acestia fiind nevoiti sa vina de la mare distanta pentru a alerga in Bucuresti. Mihaela le multumeste tuturor celor care au venit sa alerge pentru oamenii care nu pot sa o faca, pentru cei in scaunul cu rotile.

mihaela radulescu maraton 1

Competitia, la categoria femei, a fost castigata de o sportiva de exceptie, si anume Liliana Danci. Aceasta s-a intors de la editia 2014 a “Maratonului Belgradului”, competitie desfasurata in Serbia pe 27 aprilie, unde sportiva a castigat medalia de bronz.

mihaela radulescu maraton 1

Sursa foto: Facebook.com/MihaelaRadulescuSchwartzenberg

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.