zoot

Micro tatuaje de vedete. GALERIE FOTO

Or fi ele discrete, insa sunt pline de inteles. Pasiunea vedetelor de la Hollywood pentru tatuaje mici se transforma intr-o semnatura subtila a propriului stil. Pot fi la vedere sau ascunsa in locuri mai putin accesibile ochiului liber, pot fi discrete sau aventuroase, pot fi ludice sau incarcate de trimiteri intentionate. Te lasam in compania celor mai trendy micro tatuaje de vedete:

Tatuaje mici cara delevigne sarpe pe mana

Indiferent de dimensiunea sa, tatuajul vine cu o puternica incarcatura emotionala pentru purtator. Daca te intrebi de ce Cara Delevigne a ales sa-si tatueze subtil un sarpe pe mana, raspunsul il primim chiar de la ea “Este vorba de reinvetare, lepadarea de pielea veche, inceputuri noi, viata noua”.

Tatuaje mici demi lovato zambet pe degetul mic

Daca schimbam registrul mult prea serios, ajungem la alegerea lui Demi Lovato. Vedeta nu este straina tatuajelor, detinand nu mai putin de treizeci, insa nici unul la fel de adorabil ca acest zambet tatuat pe varful degetului mic. “Viata este prea scurta sa nu-ti tatuezi degetul mic” – spune vedeta pe contul sau de Instagram si tindem sa-i dam dreptate.

Tatuaje mici pretty little liars

Daca si tu ai o gasca de prietene si vrei un simbol care sa va consolideze prietenia pentru totdeauna, faceti-va tatuaje similare. Pentru a comemora cele sapte sezoane de Pretty Little Liars, actritele principale si-au tatuat discret initiala personajelor interpretate in film.

Tatuaje mici bella thorne best friends

Sau lasa-te inspirata de cele doua Bella, Bella Thorne si Bella Pendergast. Cele doua vedete si-au marcat prietenia printr-un tatuaj mic “B la patrat”, amplasat pe incheietura mainii.

Tatuaje mici kelly osbourne solidaritate

Kelly Osbourne se numara printre cele mai curajoase vedete. Nu numai ca si-a ras o portiune de par, vedeta a ales sa-si tatueze cuvantul ‘Solidaritate’ direct pe scalp, ca urmare a evenimentelor tragice din Orlando. Kelly afirma “Tragedia din Orlando m-a devastat si mi-a amintit ca fiecare moment al vietii noastre este pretios”. Mai mult, vedeta ne indeamna sa traim gratios, sa fim autentici, sa iubim cu tarie, sa avem compasiune, respect si un scop in viata.

Tatuaje mici kendall jenner meow

Kendall Jenner este o alta vedeta curajoasa. Aceasta s-a tatuat “miau” pe interiorul buzei inferioare. Vedeta n-a decis sa-l arate lumii decat aproape un an mai tarziu si a mai mentionat ca nu exista nicio semnificatie in spatele acestuia.

Tatuaje mici bella thorne inimioara

Cand alegi tatuaje mici, zaboveste ceva mai mult asupra aplasarii. Vrei sa-l ai la vedere sau sa-l tii ascuns? Stim, este foarte greu de luat o hotarare inspirata. Las-o pe Bella Thorne sa te inspire! Vedeta a ales sa-si tatueze o inimioara sub clavicula. Datorita dimensiunii mici, Bella il numeste ‘Baby tat’.

Tatuaje mici hailey baldwin litere

Cauti si alte locuri discrete in care-ti poti tatua litere cu semnificati adanci? Hailey Baldwin iti propune locul din spatele urechii. Astfel, tatuajul va fi vizibil doar atunci cand iti prinzi parul.

Tatuaje mici hailey baldwin nume

Tot datorita lui Hailey aflam si de un alt loc discret in care poti alege sa-ti tatuezi numele. Vedeta a mizat pe simetrie, tatuandu-si numele de familie pe partile laterale ale degetelor mijlocii. Fiind un tatuaj personal, alege un set de caractere de mana.

Tatuaje mici hailey baldwin roaga te

Credeai ca vedeta s-a oprit aici? Una dintre cele mai mari iubitoare de tatuaje mici, Haily si-a tatuat verbul ‘a se ruga’ pe inelar insa totul capata sens doar cand vedeta isi strange mainile in semn de rugaciune.

Tatuaje mici lea michele cana de cafea

Tatuajele pot parea bizare pentru unii. Asta pana cand afla semnificatia din spatele lor. Tatuajul lui Lea Michele, o cana de cafea aburinda, tatuata pe partea laterala a degetului inelar, a ridicat numeroase intrebari pana cand vedeta i-a dezvaluit semnificatia. Se pare ca acest tatuaj mic nu este altceva decat un tribut pentru bunica sa care i-a servit prima ceasca de cafea.

Tatuaje mici ariel winter initiale

Si Ariel Winter are o colectie de tatuaje mici. Preferatul nostru ramane acesta. Daca intrebi de la ce vin prescurtarile, afla ca fiecare caracter reprezinta initiala nepotilor si nepoatelor sale. O familie numeroasa.

Tatuaje mici jourdan dunn sloganJourdan Dunn, feminista convinsa, si-a tatual pe antebrat un citat care spune “Frica nu este o optiune” si pentru ca are de-a face cu empowerment-ul femeilor, capata sens.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.