zoot

Masajul faciliteaza patrunderea in piele a elementelor active din crema hidratanta

Masaj facial

Profitul de ritualul aplicarii cremei hidratante pentru a efectua un masaj facial. In doar cateva minute, pielea devine ca noua. Masajul usor al fetei, permite, incet-incet, activarea microcirculatiei sanguine si limfatice. Astfel, ingredientele active din crema hidratanta patrund mult mai eficient in piele.

  1. Alege o formula potrivita tenului tau, cea care, pe langa efectul specific fiecarui tip de piele, ofera acel echilibru perfect intre textura si parfum si aplica.
  2. Efectueaza o presiune usoara cu ajutorul buricelor degetelor pentru a descongestiona zona sensibila din jurul ochilor, la baza sprancenelor.
  3. Intinde-ti usor trasaturile, tragand pielea in sus.
  4. Aseaza buricul degetului mijlociu de-a lungul liniei nasului si maseaza circular partile exterioare.
  5. Plaseaza buricul degetului mijlociu si pe cel al degetului inelar intre sprancene. Apasand usor, misca-le in sus si spre exterior.
  6. Maseaza pielea obrajilor, dinspre barbie catre lobul urechilor, de la colturile gurii catre urechi si din partile laterale ale nasului catre tample.
  7. Foloseste miscari circulare pentru a masa buzele.
  8. Termina masajul cu miscari usoare de tapotare pe toata fata.

Nu-ti rapeste mai mult de cateva minute, este deosebit de placut si foarte important in rutina de beauty. Daca reusesti sa-ti faci un ritual din asta, la scurt timp vei observa o imbunatatire a conditie pielii. Alaturi de formula produsului folosit, poate atenua riduri formate si contribui la prevenirea unor noi, poate reda elasticitatea si supletea fetei.

Iti recomadam sa-l efectuezi seara, imediat dupa demachiere. Te va relaxa si va facilitata patrunderea elementelor active din compozitia cremei de fata de noapte.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.