zoot

Marimea conteaza? Iata ce spun studiile despre marimea penisului

Marimea conteaza?

Marimea penisului conteaza pentru anumite femei – confirma un un nou studiu publicat in The Journal of Sexual Medicine. Este vorba de femeile care obtin frecvent orgasm vaginal. Acestea au confirmat ca ajung la des mai orgasm atunci cand marimea penisului este mai mare. In acelasi timp si femeile care prefera sexul normal – penisul penetreaza vaginul –  in detrimentul celorlalte tipuri de sex ,afirma acelasi lucru.

(Sursa)

Marimea penisului conteaza!

Un alt studiu confirma ca marirea conteaza dar din punct de vedere psihologic. Cercetatorii de la Australian National University confirma faptul ca femeilor le plac barbatii inalti cu penisul mare.

“Daca te uiti intr-o revista, mai devreme sau mai tarziu, vei gasi un articol intitulat – Marimea conteaza? – Am vrut sa raspundem acestei intrebari vechi cu o abordare stiintifica valida – fapte nu opinii” – afirma unul dintre cercetatori.

105 femei au fost selectate pentru studiu. Acestora li s-au infatisat imagini cu barbati goi – femeile manifestand o atractie crescuta fata de barbatii inalti, cu umeri lati, coape inguste si penisuri largi.

De aici reiese concluzia cercetatorilor cum ca marimea conteaza in aprecierea gradului de atractivitate, la fel cum conteaza si inaltimea – un factor cunoscut al gradului de atractivitate al unui barbat.

In acelasi timp, marimea penisului nu a afectat gradul de atractivitate in cazul barbatilor scunzi, cu solduri late.

In acelasi timp, cercetatorii ii linistesc pe barbatii care un grad scazut de atractivitate “Sunt multe are criterii dupa care oamenii isi selecteaza partenerii” Aici intra in discutie personalitatea sau statutul socio-economic.

Marimea conteaza?
Marimea conteaza? Foto © fancy123 – Fotolia

(Sursa)

Marimea penisului pentru barbati este o chestiune tare delicata pe care va trebui sa o tratezi cu manusi. Un studiu al Universitatii din Brighton arata ca barbatii sunt foarte competitivi in ceea ce priveste dimensiunea penisului. Aceasta a intervievat 8 sportivi de tenis, fotbal si rugby, intrebandu-i daca obisnuiesc sa isi ‘cerceteze competetitia’ in vestiare. Adica sa se uite la penisurile colegilor lor.

Rezultatele au aratat ca barbatii tind sa isi compare penisul cu cel al colegilor lor, ajungand chiar sa-i ‘idolatrizeze’ pe cei cu penisuri mari. Acestia din urma tind sa devina leaderi in grupurile lor. Mai mult, sportivii au recunoscut ca incearca sa pastreze semi-erectii ca penisul lor sa para mai mare.

marimea penisului conteza la barbati
marimea penisului conteza la femei 1

(Sursa)

Voi ce parere aveti? Marimea conteaza? Daca marimea conteaza atunci mai putem spune ca dragostea e oarba?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.