zoot

Manichiura Water Marble in tehnica RAPIDA (Video)

Daca ti-ai propus de foarte multe ori sa incerci manichiura in apa insa ai renuntat rapid la acest gand datorita timpilor ridicati de executie, iata ca exista o varianta mult mai rapida si mai putin “murdara”. Trucul ingenios pe care-l vei afla astazi vine din partea canalului Youtube Art Simple Nail si se bucura de o reala popularitate. Ai putea sa-l incerci si tu.

 

Manichiura Water Marble in tehnica RAPIDA (Video)

La fel ca si in cazul tehnicii originale se picura oja de diferite culori intr-un pahar de unica folosinta cu apa plata, la temperatura camerei (Atentie! Nu toate brandurile de oja se intind in apa). La contactul cu apa acestea se dispun in cercuri concentrice carora le poti imprima un model cu ajutorul unei scobitori. Lasa pojghita formata sa se usuce, ridic-o usor din apa apoi taie din ea bucatele de dimensiunea unei unghii sau , daca iti doresti un model mai inedit, foloseste sablonul doar pe jumatate de unghie. Daca alegi cea din urma varianta, aplica cateva pietricele pe linia de demarcatie dintre sablonul obtinut prin water marble si baza unghiei colorata anterior. Foloseste culori pastel si alb, deosebit de populare in plin sezon rece.

Din sablonul obtinut prin water marble poti decupa diverse modele, nu trebuie sa te limitezi la exemplul propus in acest tutorial pas cu pas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.