zoot

Manichiura Splatter cu model (Video)

Aceste modele de unghii au la baza tehnica splatter dar si un design inedit. Pentru a realiza aceste modele de unghii vei avea nevoie de o oja neagra, o oja alba, lac de unghii, dizolvant de unghii si cateva betisoare cosmetice, un pai de baut si o foaie de plastic.

Video: Manichiura Splatter cu model

Vei incepe prin a aplica oja alba pe intreaga suprafata a unghiilor, mai putin pe inelar care este vopsit cu oja neagra, fiind unghia accent. Astepti ca baza sa se usuce. Separat, pe o bucata de foaie de plastic vei trasa cateva dungi verticale cu oja alba. Vei introduce paiul in sticluta de oja neagra. Vei observa ca se formeaza o bula la capatul paiului. Vei sufla prin capatul celalalt al paiului peste oja alba, obtinand stropi. Daca sufli de la departare, stropii ies mai mici. Poti varia distanta ca stropii sa fie inegali. Ai mare grija sa nu inhalezi. Vei lasa acest design sa se usuce pe foaia din plastic pentru ca il vei folosi apoi pentru decorarea unghiei accent.

Ca degetele sa nu ti se pateze ai cateva optiuni. Le poti inveli cu scotch, lasand doar suprafata unghiei libera sau poti aplica in jurul unghiei un lipici pentru unghii care se va curata usor apoi si, odata cu el, toata murdaria.

Aceeasi procedura, de a sufla prin paiul introdus in oja neagra, o vei repeta pentru fiecare unghie in parte. Cand modelul de pe foaia de plastic s-a uscat, il vei desprinde usor, si vei taia din acesta mici patrate pe care le vei aplica pe inelar. Ca aceastea sa se lipeasca vei aplica lac de unghii pe mijlocul degetului si vei fixa manichiura cu un top coat rezistent.

Vei curata unghiile cu ajutorul unui betisor cosmetic imbibat in dizolvand de unghii sau cu o pensula.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.