zoot

Manichiura Ruffian in doua culori: rosu-negru (Video)

Daca esti in cautarea unei manichiuri romatice dar puternice, feminine dar edgy, manichiura Ruffian poate fi perfecta pentru tine. Realizata in doua culori in voga, rosu si negru, acesorizata cu pietricele, este o manichiura inedita ce poate fi purtata in club sau la o intalnire romatica. Cel mai bine este pusa in evidenta de unghiile lungi, patrate sau ovale.

 

Manichiura Ruffian in doua culori: rosu-negru (Video)

Iata cum poti sa obtii aceasta manichiura pas cu pas:

  • Foloseste o baza de unghii si asteapta sa se usuce. Confera o aderenta deosebita lacului de unghii, intensificand pigmentii. In plus, vei evita patarea unghiei mai ales in acest caz, cand folosesti culori puternice precum rosu si negru.
  • Coloreaza-ti unghiile in negru cu finish lucios, mai putin unghia inelarului, unghie accent peste care vei aplica un strat de oja neagra.
  • Tehnica ruffian este simpla si deosebit de populara inca de la aparitia acesteia in prezentarea de moda dupa care si-a luat numele. Presupune sa dai un al doilea strat de o alta nuanta decat cea folosita pentru baza, urmand forma unghiei insa pozitionand culoarea cativa milimetri mai jos.
  • Fixeaza manichiura cu un top coat si plaseaza cateva pietricele in zona cuticulelor. Pietricele se puncteaza cu ajutorul unei scobitori pe cata vreme lacul de unghii este inca umed. Daca doresti o fixare de lunga durata, alege un lipici special in schimb.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.