zoot

Manichiura rapida. Modele de unghii la minut

De cele mai multe ori ai vrea o manichiura deosebita insa esti constransa de timp. Stii cum se spune “Daca vrei ceva cu adevarat vei gasi o cale, daca nu vei gasi o scuza” iar noi am gasit 7 cai prin care poti obtine o manichiura deosebita dar rapida, fara a investi mai mult timp decat o faci in mod obisnuit. Iata la ce ne-am gandit:

1. Manichiura rapida – Modele de unghii cu banda decorativa

Manichiura rapida
Credit foto: www.blognailedit.com

Accentul care face manichiura de mai sus atat de deosebita este o simpla banda decorativa pentru unghii aplicata fasii. Intreaga baza a unghiei colorata in negru alaturi de banda aurie dau un finish wow. Banda decorativa o poti gasi in orice magazin de nail art sau pe okazii, cu preturi incepand cu 1.5 lei.

2. Manichiura rapida – Modele de unghii punctate

Manichiura rapida
Credit foto: www.makeupwithdrawal.com

Un alt mod de a da savoare manichiurii tale in timp record consta in punctare. Punctele strategic plasate confera un look ultra sic. Vei avea nevoie de un instrument de punctare dar in lipsta acestui poti folosi capatul unei agrafe sau o simpla scobitoare.

3. Manichiura rapida – Modele de unghii cu texturi speciale

Manichiura rapida
Credit foto: www.manicurator.com

Daca alegi sa folosesti o oja cu textura inedita pare ca si cum ai fi petrecut o zi intreaga la salon. Iar in comert gasesti tot felul de texturi: zahar / caviar / catifea / denim etc. Nu trebuie decat sa torni textura peste lacul de unghii si sa astepti sa se usuce.

4. Manichiura rapida – Modele de unghii cu sabloane aplicate

Manichiura rapida
Credit Foto: Nail Cheer Suzy – Jamberry Nails Independent Consultant

O alta modalitate simpla de a obtine o manichiura rapida dar inedita consta in aplicarea sabloanelor deja pregatite. Surplusul se indeparteaza prin pilire. Astfel de kit-uri se gasesc in comert. Vezi Sally Hansen Salon Effects sau JamBerry Nails in imaginea de mai sus.

5. Manichiura rapida – Modele de unghii cu decoratiuni

Manichiura rapida
Credit foto: www.fingerpaintedblog.com

Este atat de simplu sa obtii o manichiura rapida si inedita atunci cand adaugi cateva decoratiuni. Dau instant un aspect extravagant. Gasesti cutiute cu astfel de decoratiuni la cativa lei in orice magazin de nail art sau pe okazii.ro.

6. Manichiura rapida – Modele de unghii pictate

Manichiura rapida
Credit foto: Liz West, Flickr.com CC

Desi nu ai talent la desen, este foarte simplu sa pictezi o foare pe unghiile tale. Nici macar nu trebuie sa fie perfecta, doar si tie iti place arta abstracta, nu?

7. Manichiura rapida – Modele de unghii accent

Manichiura rapida
Credit foto: www.heartnat.blogspot.ro

Cand nu ai la dispozitie decat cateva minute, nu-ti mai ramane decat sa iti faci o unghie accent. Unghia accent este, de regula inelarul, colorata sau avand un design diferit de celelalte unghii ale mainii.

Tu ce trucuri ai pentru o manichiura rapida?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.