zoot

Manichiura pe unghii scurte. 5 tutoriale de facut acasa (Video)

Faptul ca ai unghii scurte nu ar trebui sa fie un impediment in a crea modele deosebite si tehnici de manichiura indraznete. Ba din contra, majoritate tehnicilor se vad extraordinar de bine pe unghii scurte. Te vei convinge de acest lucru parcurgand acest articol. Iata ce iti propun:

1. Manichiura cu flori

Indragita de vedete, potrivita pentru vremea calda si cu un efect vizual inedit pe unghii scurte, manichiura cu flori este prima optiune pe care ti-o recomand in timpul tau liber. Se realizeaza foarte usor, fie cu ajutorul unei pensule de nail art, fie cu ajutorul intrumentului de punctare cu care punctezi petalele.

 

2. Manichiura in apa – water marble

I-am dedicat un intreg articol anterior atragandu-ti atentia asupra mai multor chestiuni. Primul ar fi apa pura absolut necesara si faptul ca nu toate ojele se intind bine in apa. In rest, nu iti mai ramane decat multa rabdare pentru ca, desi procesul este unul simplu, cere foarte mult timp.

 

 

3. Manichiura cu buline

Pe un fundal alb bulinele colorate se vad deosebit. Alegand culorile potrivite si un sablon bine-stabilit dinainte, te obtine modele de unghii scurte inedite, de fiecare data altfel iar tot ce iti trebuie este un instrument de punctare (sau o scobitoare/ varful unui pix / varful unei agrafe).

4. Manichiura in dungi

Dungile iar se vad foarte bine pe unghii scurte. Le poti trasa cu mana libera cu ajutorul unei pensule de nail art subtiri sau, pentru perfectiuni, poti aplica fasii de benzi de unghii decorative peste primul strat de oja deja uscat, cat mai aproape una fata de cealalta si cat mai drepte, pentru a delimita spatiul umplu de dungi. Nu-ti mai ramane decat sa aplici al doilea strat, sa astepti cateva secunde apoi sa indepartezi benzile cu o penseta. Sau poate ti-ar placea o manichiura in trei culori:

 

5. Manichiura cu aplicatii

Aplicatiile se vad foarte bine pe unghiile scurte. Daca nu ne crezi, uite aici:

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.