zoot

Manichiura la minut, in situatii de urgenta

In cele mai inoportune situatii iti sare oja de unghii sau ti se rupe unghia. Stii, tocmai cand pe punctul de a iesi din casa, esti in intarziere sau departe de casa. Iata ce presupune manichiura la minut, in astfel de situatii urgente.

Manichiura la minut
Foto: Image.net

Mi s-a rupt unghia!

Stii ca-ti spuneam sa pastrezi mereu o pila in geanta pentru astfel de situatii? Daca ne-ai ascultat sfaturile si esti precauta, pileste usor zona astfel incat crapatura sa nu se infiltreze si mai mult pana ajungi acasa. In niciun caz nu trage de unghie si nu aventura in activitati care-ti pot rupe unghia de tot.

Odata ajunsa acasa, poti repara unghia cu ajutorul metodei pliculetului de ceai despre care ti-am vorbit aici.

Mi-a sarit oja de pe unghie!

Daca manichiura ta arata dezastruos si n-ai timp sa o refaci complet, iti sugeram sa stergi lacul vechi de pe unghii cu un dizolvant de oja si sa-ti hidratezi mainile. Unghiile sanatoase vor arata grozav chiar si fara un lac de unghii. Daca totusi ai la dispozitie inca un minut, poti da un strat incolor de basecoat, cat sa capete luciu. Asigura-te ca stratul este unul subtire pentru a se usca repede.

Daca ti-a sarit oja doar de o unghie iar restul arata accetabil, remediaza problema local. Foloseste un betisor de ureche imbibat in dizolvant pentru a nivela portiunea din jurul unghiei ciobite si aplica un strat de culoare. Ca micul retus sa treaca aproape neobservat, foloseste un strat de top coat pentru a fixa manichiura iar daca te grabesti aplica doua picaturi pentru uscare rapida. Iti recomandam OPI DRIP DRY (pret: 34 lei, cumpara-l din magazinul online) o solutie inteligenta pentru o manichiura la minut, in situatii de urgenta)

Cuticulele mele arata ingrozitor!

Ti-ai fi dorit sa te ocupat de acest aspect cu o seara inainte dar, ghinion, observi starea cuticulele abia dupa ce iesi din dus dis-de-dimineata cand ai atatea de facut. Impinge cuticulele spre baza cu ajutorul prosupului ud si aplica cate o picatura de ulei de cuticule si lasa-l sa se absoarba in piele in timp ce te ocupi de alte sarcini matinale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.