zoot

Manichiura GLITTER: Cum sa te dai cu sclipici pe unghii

Manichiura cu glitter

Glitter-ul reuseste sa surprinda de fiecare data si sa atraga privirile asupra unghiilor tale. Da o nota festiva manichiurii tale, un aspect glam pe care-l poti obtine la minut si care se potriveste perfect cu extravaganta rochie cu spatele gol. Unghiile se transforma in veritabile accesorii, tuse finale care-ti completeaza look-ul final. N-ai cum sa nu adori manichiura cu glitter iar daca pana acum te-ai temut sa o abordezi din cauza tentativelor nereusite de a stratifica glitterul pe suprafata unghiei, iti vindem un pont pentru a obtine un look profesional, fara efort.

Vei avea nevoie de:

  • o oja cu sclipici
  • un buretel cosmetic obisnuit
  • o baza de unghii care se cojeste (peel off base coat)

Manichiura glitter pas cu pas


Pregateste-ti unghiile pentru manichiura si aplica un strat de lac de unghii incolor. Asteapta sa se usuce bine apoi imprejmuieste-ti unghia cu un strat de baza de unghii peel off. Produsul se aplica doar pe cuticule si imprejurul unghiei, evitand suprafata acesteia pentru a proteja pielea de murdarie.

Aplica mai multe straturi de sclipici pe un buretel cosmetic si tapoteaza pe unghie. Repeta pana acoperi toata suprafata unghiei si asteapta sa se usuce.

Cojeste baza de unghii peel off, fixeaza sclipiciul cu un top coat incolor si manichiura cu glitter este gata.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.