zoot

Manichiura de catwalk: French-ul clasic din prezentarea Houghton toamna-iarna 2015 / 2016

Invata sa reproduci o manichiura clasica dar versatila, creata de Miss Nail Pop (OPI) pentru prezentarea Houghton toamna-iarna 2015 / 2016. Tot ea este cea care-ti explica pas cu pas cu sa obtii aceasta manichiura la tine acasa, o manichiura usor edgy, pornind de la o unghie scurta, patrata:

 

Video: Manichiura de catwalk – clasicul french

  • Indeparteaza oja de pe unghii, da-i o forma patrata, pastrand o lungime scurta.
  • Curata unghia de reziduuri folosind un dizolvant de oja.
  • Pe lama curata aplica un strat de base coat
  • Continua cu doua straturi nude, din nuanta You Callin’ Me A Lyre? Avand o textura sheer / transparenta, vei vrea sa aplici doua straturi insa nu consecutiv, ci dupa ce primul strat s-a uscat.
  • Delimiteaza varful unghiei folosind nuanta alba My Vampire is Buff. Linia este dreapta si se traseaza direct cu pensula. Pentru precizie se pot folosi saboane drepte de manichiura frantuzeasca, sau bucati taiate dintre-un scotch.
  • La final, manichiura se fixeaza folosind un top coat cu finish lucios.

Aloca cateva minute manichiurii pentru a se usca si poarta cu mandrie aceasta manichiura de catwalk clasica, usor edgy, perfecta pentru unghiile scurte, naturala, de purtat atat la birou cat si in timpul liber.

Pentru a invata cum sa reproduci pe unghiile tale mai multe tipuri de manichiuri vazute pe podiumurile de moda, verifica saptamanal sectiunea Tendinte – Unghii – Frumusete. Fii la curent cu ce se poarta!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.