zoot

Manichiura cu buline. Modele de unghii de purtat in aceasta vara (Foto)

Inceputul verii este momentul ideal sa porti manichiura cu buline. Vazuta in cadrul prezenatarilor de moda Charlotte Ronson sau Kate Spade din anii precedenti, manichiura cu buline si-a castigat un loc bine delimitat in topul preferintelor noastre si ale altor iubitoare de Nail Art din intreaga lume.

Cum se realizeaza manichiura cu buline?

Manichiura cu buline este atat de atat de simpla incat nu are nevoie de un tutorial. Pentru a o realiza nu ai nevoie decat de un instrument de punctare cu ajutorul caruia punctezi buline dupa plac, sau dupa un sablon. Instrumentul de punctare are doua capete: unul mai gros si unul mai subtire. Daca nu dispui de un astfel de instrument, te poti folosi de ustensile ajutatoare: capatul unei agrafe, varful unui pix sau varful unei scobitori.

Modele de unghii cu buline

Atunci cand creezi modele de unghii cu buline, foarte importanta este culoarea ojei aleasa pentru baza. Multe iubitoare de Nail Art opteaza pentru alb, o culoare care scoate in evidenta bulinele. Poti experimenta cu dimensiunea bulinelor: mai mici sau mai mari, obtinute in functie de capatul intrumentului de punctare pe care il folosesti.

manichiura buline
100-de-modele-de-unghii-Bulinute-manicurator.com
Credit poze: manicurator. com

 

Combinatia alb-negru este una foarte interesanta. Poti opta pentru buline mici, in stil vintage sau poti recrea zarurile pe unghiile tale. Inspira-te din modelele de mai jos:

manichiura zaruri
manichiura cu bulinute vintage
Credit poze: Vanquish82 / Flickr.com CC

 

Manichiura cu buline poate fi realizata pornind de la o baza pastel. In anotimpul cald culorile pastel sunt foarte populare iar bulinutele nu fac altceva decat sa le sporeasca gingasia si feminitatea. Bulinele merg foarte bine cu aplicatiile pe unghii, cu perlele si pietricelele rotunde. In plus, poti crea o singura unghie accent sau o manichiura cu modele diferite pe inelar si degetul mare.

manichiura cu buline pastel 1
manichiura cu buline 2014
Credit poze: Vanquish82 / Flickr.com CC

 

Manichiura cu buline poate lua forme creative. Cu un instrument de punctare poti da iluzia unui ombre, pornind de la buline de mari dimensiuni si trecand catre buline de mici dimensiuni. Cu un instrument de punctare poti crea o manichiura semiluna, punctand linia de demarcatie a semilunei cu buline mici. Vei obtine astfel un model similar dantelei, pe care il poti purta la ocazii speciale.

manichiura cu buline
manichiura cu dantela
Credit poze: Makeupwithdrawal.com ; Vanquish82 / Flickr.com CC

 

Alteori poti incerca variate ludice ale manichiurii cu buline, obtinand buline colorate si jucause.

buline colorate
buline colorate
Credit poze: Dressedupnails.com / thelacquerfiles.blogspot.com

 

Un lucru este cert. Manichiura cu bulinute depinde doar de imaginatia ta.

100-de-modele-de-unghii-Labuta-de-caine-nailsinnippon.blogspot.ro_
modele de unghii cu buline Zicon
Credit poze: nailsinnippon.blogspot.ro / Zicon, Flickr.com CC

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.