zoot

Machiaj sofisticat cu paleta de farduri Lancôme Opulence Color Design

Daca ai fost adepta paletelor de machiaj in locul fardurilor individuale, ai fost foarte inteleapta. De regula, acestea contin toate nuantele de care ai nevoie si pe care le poti amesteca pentru a da definitie ochilor si pentru a-i ilumina. Toate nuantele de care ai nevoie pentru un machiaj sofisticat au fost alese in prealabil pentru tine. In plus, paletele contin, de regula si aplicatoare speciale pe care le poti folosi in lipsa unor pensule profesionale.

Lancôme Peach Opulence Color Design Eye Shadow Palette

O astfel de paleta de farduri in tonalitati de maro, este paleta Lancôme Peach Opulence Color Design Eye Shadow Palette care se potriveste oricarei persoane, indiferent de culoarea ochilor, nuantele maronii avantajand pe oricine. Iata cativa pasi simpli prin care poti crea un machiaj aparent sofisticat. Niciodata machiajul profesional nu a fost mai simplu si mai accesibil.

Video: Machiaj sofisticat cu paleta de farduri

Vei incepe machiajul ochilor cu o baza de machiaj, pe intreaga pleoapa mobila si pe arcada. Daca paleta nu dispune de o astfel de culoare, poti aplica un primer de ochi in schimb. Alege culoarea deschisa, de regula, bejul din cadrul unei palete in tonalitati de maro si aplic-o pe pleoapa mobila. Cu ajutorul nuantei medii iti vei contura pliul ochiului pentru a-i da definitie. Culoarea cea mai inchisa o vei folosi pentru a contura linia genelor atat pe pleoape superioara cat si pe jumatate din pleoape inferioara dar si pentru a da profunzime privirii, aplicand-o in colturile externe ale ochilor. Culoarea cea mai deschisa se comporta ca un ilumator si deschide privirea. Pe aceasta o vei aplica in colturile interne ale ochilor si pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenei. Daca doresti si mai multa definitie poti alege sa iti conturezi pleoape superioara cu tus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.