zoot

Machiaj simplu, de zi (Video). Il poti purta la birou sau la scoala

Un machiaj simplu, de zi care insista foarte multe pe stralucirea naturala a tenului. Se realizeaza repede, este discret, punandu-ti in acelasi timp trasaturile in valoare, ideal a fi purtat la birou sau la scoala. Poate face parte din rutina ta zilnica de infrumusetare. Iata pasii necesari a fi urmati:

 1. Pregateste-ti tenul pentru baza de machiaj, hidratandu-l cu o crema inainte.
 2. Asteapta cateva minute ca aceasta sa intre bine in piele.
 3. Aplica un primer de fata pentru rezistenta machiajului si controlul sebuumului eliberat pe durata intregii zile. Cu ajutorul primerului fondul de ten intra mai bine in piele iar machiajul rezista mai mult.
 4. Aplica un corector pentru a corecta micile imperfectiuni, alegand cu grija culoarea in functie de culorile petelor / cearcanelor.
 5. Aplica cu ajutorul pensulei speciale un fond de ten potrivit tipului tau de ten, intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a pielii. Daca tenul tau nu are nevoie de o putere mare de acoperire in cazul unui machiaj simplu, de zi, poti aplica cu incredere o crema de tip BB sau CC in locul fondului de ten.
 6. Aplica un anticearcan iluminator in zona de sub ochi spre osul pometilor, frunte si barbie, zone care capteaza lumina in mod normal.
 7. Fixeaza baza de machiaj cu ajutorul unei pudre translucide.
 8. Aplica un blush natural, intr-o cantitate mica pe pometi. Sub osul pometilor aplica un strop de bronzer, intinzand catre urechi si pe partile exterioare ale fruntii. Vei capata un aspect ca proaspat sarutata de soare.
 9. Defineste-ti sprancenele folosind un creion de sprancene aplicat in tuse fine si umple golurile cu fard de sprancene. Fixeaza sprancene cu un gel pentru sprancene
 10. Pentru machiajul ochilor in cadrul unui machiaj de zi, incepe cu un primer. Aplica un fard deschis la culoare in colturile interne si pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenei si un fard maro in pliul ochilor pentru evidentiere. Poti accentua si mai mult pleoapa mobila cu ajutorul unui creion dermatograf maro, bine ascutit, aplicat cat mai aproape de radacina genelor. Un strop de rimel maro si esti gata.
 11. Pentru buze alege un balsam sau o culoare cat mai aproapiata de cea a buzelor.
 12. Fixeaza machiajul de zi cu ajutorul unui spray de fixare.

Machiaj simplu, de zi (Video)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.