zoot

Machiaj pin up. Tutorial pas cu pas

Daca cauti un tutorial pas cu pas al unui machiaj pinup si sfaturi pertinente pentru a-l reproduce in totalitate astfel incat sa pari un personaj desprins din anii ’40 atunci nu cauta mai departe. De la sprancene bine definite si tusele provocatoare de eyeliner la buzele rosii ca focul, iata pasii necesari unui machiaj pin up ca la carte:

 

 Machiaj pin up. Tutorial pas cu pas

  • Porneste cu o atenta curatare a tenului. Foloseste un exfoliant bland pentru  peelingul fetei apoi aplica o crema hidratanta.Inainte de a aplica un fond de ten, un strat de primer este recomandat. Vei simti instant o mare diferenta in aplicarea fondului de ten si in modul in care acesta se vede.
  • Tenul fara repros este o caracteristica esentiala a unui machiaj pin-up asa ca asigura-te ca ai la indemana un anticearcan foarte bun pentru a acoperi cearnele sau alte imperfectiuni ale pielii. Aplica apoi un strat fin de  fond de ten. Nu vei vrea sa obtii un ten cu aspect tencuit. Daca tenul tau are foarte multe imperfectiuni atunci alege un fond de ten cu o putere mai mare de acoperire, nu o cantitate mai mare de produs.
  • Un machiaj pin-up va scoate in evidenta sprancenele naturale, pline si bine-conturate. Daca ai sprancene subtiri atunci vei avea nevoie de o trusa pentru sprancene pentru a le da un contur mai puternic. Cu ajutorul unui creion pentru sprancene vei trasa tuse fine care imita firul de par. Zonele goale le vei umple cu un fard de sprancene si pensula unghiulara speciala. Pentru rezistenta machiajului foloseste un gel de sprancene incolor. Nu te teme sa exagerezi, farmecul unui machiaj pin up consta in sprancenele puternice care dau o nota indrazneata privirii.
  • Aplica un primer pentru ochi pentru rezistenta machiajului. Contureaza pleoapa superioara cu un creion dermatografic alb si intinde perfect folosind o pensula moale sau aplica un fard de pleoape alb. Acesta este trucul pentru a scoate in evidenta eyelinerul in cadrul unui machiaj pin up. Daca fardul alb este prea mult pentru tine poti folosi un fard bej. Pentru a evidentia pliul ochiului aplica subtil un fard maro de culoare medie.
  • Ajungem la tus, un element indispensabil al unui machiaj pin up. Daca nu ai dexteritate in a manui tusul, iti recomand tipul stilou. Poti incepe cu o tusa pe fina pe care o vei acentua treptat, pana la a ajunge la grosimea dorita. Exagereaza codita spre exterior si aplica cateva straturi de mascara. Pentru si mai multa drama poti aplica o pereche de gene false.
  • Nu poti sari peste un alt element indispensabil unui machiaj pin-up buzele rosii. Ca machiajul buzelor sa fie unul ireprosabil, exfoliaza-le inainte usor si aplica un balsam hranitor. Abia cand balsamul a intrat in piele poti incepe conturarea precisa cu un creion de buze dupa care se umple spatiul ramas cu o pensula imbibata in ruj rosu pentru o mai mare precizie.

© Can Stock Photo Inc.  pepperbox

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.