zoot

Machiaj pentru banchet / balul de absolvire (Video)

Iata un machiaj proaspat, de vara, discret dar atragator, ideal pentru banchet sau balul de absolvire. Se potriveste oricarei culori ale irisului si oricarei tinute. Iata cativa pasi simple pentru a reliza acasa un machiaj pentru banchet:

  1. Incepe neaparat cu o baza de machiaj pentru ochi (primer). Acesta iti asigura rezistenta machiajului si intensifica pigmentii fardului. Diferenta dintre un machiaj cu primer si unul fara primer este una majora. Daca nu ai la indemana un primer, poti aplica un strop de fond de ten sau anticearcan, intinzandu-l bine.
  2. Folosete culori vii, deschise, potrivite pentru banchet dar si pentru varsta ta. Aplica un oranj corai in coltul extern al ochiului, intinzandu-l spre centru Foloseste o nuanta de maro mai inchisa pentru a crea umbre in colturile exterioare ale pleoapei mobile dar si pentru a-ti evidentia pliul. Intinde bine catre exterior.
  3. Pentru a conferi luminozitate ochilor, foloseste un fard bej sau alb (in functie de culoarea tenului tau) in colturile interne, pe arcada sub punctul cel mai inalt al sprancenelor si pe mijlocul pleoapei mobile.
  4. Foloseste acelasi fard maro pe pleoape inferioare, intinzand pana aproape de coltul interior. Poti folos o pensula unghiulara pentru acest pas.
  5. Daca vrei un machiaj pentru banchet putin mai intens, poti folos un creion dermatograf sau un eyeliner pentru a trasa tuse fine pe pleoapa superioara, cat mai aproape de radacinile genelor.
  6. Aplica mascara si, daca este nevoie, cateva fire de gene false doar in colturile exterioare pentru alungire.

 Machiaj pentru banchet / balul de absolvire (Video)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.