zoot

Machiaj ochi obositi in 10 pasi

Nu-i lasa pe cei din jur sa-si dea seama ca nu ai dormit mai deloc azi-noapte. Chit ca ai incercat sa ingrasi porcul in ajun pentru examenul final, nu ai putut dormi din cauza emotiilor pentru marea prezentare sau pur si simplu ai petrecut putin peste masura in club, a doua zi tu te vei prezenta ca de obicei, impecabil.

machiaj ochi obositi

1. Spala-ti bine fata cu apa rece!

Nu numai ca te vei invigora si iti va trece instant oboseala, dar vei reduce din semnele specifice oboselii: ochii umflati si rosii. Bineinteles ca apa nu poate face minuni, de aceea trecem la urmatorul pas.

2. Foloseste un roll-on anti-oboseala

Aceste produse cosmetice au o formula revigoranta care, alaturi de masajul efectuat de bila rotativa, combat semnele de oboseala precum cearcanele si zonele umflate, lasand o senzatie de prostime instanta. Probabil un astfel de produs cosmetic o sa iti ajunga un an intreg si se dovedeste a fi foarte util in diminetile in care te grabesti, desi n-ai pus geana pe geana.

3. Aplica picaturi de ochi

Un alt semn evident al noptilor pierdute consta in iritatiile oculare si chiar lacrimare. Norocul tau ca exista solutii oftalmologice la farmacie care decongestioneaza mucoasa si alina edemul conjunctival. O picatura sau doua in ochii iritati si ai mai scapat de o problema.

4. Hidratare intensa

Foloseste o crema hidratanta special conceputa pentru zona sensibila din jurul ochilor. Motivul? Pe langa formula speciala si delicata, specifica acestei zone sensibile, zona din jurul ochilor tai are o mai mare nevoie de hidratare daca nu te-ai odihnit suficient.

5. Baza de machiaj

Inainte de a aplica fardul, cu atat mai mult cu cat este obosita, este recomandat sa folosesti primerul pentru ochi. Iti uniformizeaza culoarea si confera rezistenta fardului pe o durata indelungata.

6. Lifting instant

Contureaza cu grija sprancenele, conferindu-le o forma usor arcuita si adauga un strop de fard alb pe arcada, sub punctul cel mai inalt al formei sprancenelor.

7. Evidentiaza-ti ochii

Intr-un mod subtil insa cu efecte majore asupra intregului tau aspect. Poti incepe prin a-ti evidentia pliul aplicand un fard maro in pliul ochilor si amestecand spre arcada. Poti continua prin intensificarea liniei genelor superioare cu ajutorul unui creion maro sau a unui tus negru in tuse fine estompate de un fard maro. Secretul consta in trasarea liniei cat mai aproape de radacina genelor. Privirea deja pare mai intensa.

8. Da impresia unor ochi mai mari

Desi tie iti este greu sa ii tii deschisi. Un Expresso Roast ti-ar prinde bine. Dar sa revenim la machiaj. Aplica un fard alb sau putin iluminator in colturile interioare ale ochilor. Magie? Continua sa aplici un creion dermatograf alb sau bej deschis pe conjunctiva ochilor (incearca sa nu lacrimezi). Ochii tai par instant mai mari.

9. Triseaza!

Privire mai intensa, adio semne de oboseala. Curbeaza-ti neaparat genele si aplica un rimel pentru lungime. Daca ai genele rare sau scurte, aplica cateva gene false individuale (sau manunchiuri) doar in colturile exterioare. Odata tehnica dobandita si folosind atat gene false cat si lipici de calitate, nimeni nu va putea observa diferenta.

10. Bea multa apa!

Vei arata mai bine, te vei simti mai bine de la interior la exterior.

Credit foto: freerangestock.com 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.