zoot

Machiaj indraznet de toamna (Video)

Iat-o pe Ruby Golani prezentandu-ne un machiaj de toamna caracterizat prin tuse fine de eyeliner si buze puternic colorate de rujul rosu burgund dublat de nuanta pruna in colturile exterioare. Este un machiaj indraznet cu un accent pus pe buze si ochi conturati cat mai subtil. Este un machiaj pe care trebuie sa-l incerci in aceasta toamna. Pentru un efect super sic, incearca sa redai nuanta rujului pe unghiile tale.

 

 Machiaj indraznet de toamna

  • Hidrateaza-ti tenul cu o crema potrivita tipului tau de ten si aplica balsam de buze.
  • Daca ti-au crescut cateva fire de par pe langa forma data a sprancenelor, acum este momentul sa le smulgi.
  • Aplica fondul de ten care s-a dovedit a da cele mai bune rezultate pentru pielea ta apoi treci la conturarea sprancenelor.
  • Vei folosi un kit special pentru conturarea sprancenelor. Tusele fine ale creionului de sprancele pot imita firele de par lipsa iar fardul de sprancene poate fi folosit pentru a umple sau pentru a da impresia unor sprancene mai bogate. Sprancenele se fixeaza cu un gel incolor.
  • Vei incepe machiajul ochilor prin aplicarea unei baze de machiaj si curbarea genelor cu aparatul special.
  • Foloseste un fard maro deschis pentru a evidentia pliul ochilor dar si pleoapa inferioara si un fard alb sau bej deschis pentru a ilumina privirea. Acesta din urma se aplica in colturile interioare ale ochilor, pe arcada sub sprancene si pe mijlocul pleoapei. Pentru a da impresia unor ochi mai deschisi, aplica un creion dermatograf pe conjuctiva ochilor.
  • Evidentiaza pleoapa superioara cu o tusa fina de eyeliner, fie creion sau lichid, exagerand usor codita spre exterior.
  • Contureaza-ti fata folosind un iluminator si o pudra bronzanta. Iluminatorul se aplica in zona cearcanelor, pe podul nasului, in mijlocul fruntii si mijlocul barbie iar pudra se foloseste pentru conturul pometilor si linia maxilarului, continuand usor pe gat printr-un blending perfect.
  • Foloseste un ruj bordeaux pentru buze in aceasta toamna iar daca vrei sa dai iluzia unor buze mai pline prin machiaj, foloseste o pensula de buze si un ruj pruna doar in colturile exterioare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.