zoot

Machiaj extrem de seducator: Pin-up! (Video)

Un machiaj de tip pin-up este puternic, seducator si indraznet, tocmai de aceea nu poate fi purtat decat seara. Ochii sunt puternic evidentiati de un machiaj cat eyes dar si gene false individuale aplicate in colturile exterioare ale ochilor iar buzele, extrem de seducatoare, au nuanta potrivita de rosu. De sprancenele bogate, bine-definite nici nu mai trebuie sa amintim, atata vreme cat sunt o marca a acestui tip de machiaj.

  • Machiaj pin-up ochi: Vei incepe prin a aplica un fard de culoarea pielii pe toata suprafata pleoape superioare pana la sprancene pentru uniformizarea culorii. In pliul ochilor aplica un fard maro pentru definire iar in colturile interioare ale ochilor un strop de fard alb pentru luminozitate. Continua cu o conturare a pleoape superioare cu eyeliner lichid si nu uita de genele lungi si voluminoase. Pleoapa inferioara va fi accentuata de un fard maro dar si un creion alb aplicat pe conjunctiva pentru a da iluzia unor ochi mai mari.
  • Machiaj pin-up buze. Alege nuanta de rosu care te avantajeaza si cu care te simti comfortabil. Ca rujul sa reziste asigura-te ca buzele tale sunt exfoliate si hidratate intens inainte de aplicare. Un alt truc consta in conturarea intregii suprafete a buzelor cu un creion de buze rosu inainte de aplicarea rujului cu pensula.

Machiaj Pin Up (VIDEO)

Credit foto: Image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.