zoot

Machiaj discret de seara (Video). Poate fi folosit cu succes de catre mirese

Cand spui machiaj de seara nu trebuie sa te gandesti implicit la un machiaj intens, cu aspect teatral. Iti poti scoate in evidenta trasaturile si le poti pune in valoare printr-un machiaj mai discret dar la fel de seducator.

 1. Asigura-te ca ai sprancele pensate si ca forma acestora iti avantajeaza fata.
 2. Aplica crema hidratanta, asteapta cateva minute sa intre in piele si aplica un primer pentru fata. Acesta va conferi rezistenta machiajului iar fondul de ten va intra mai bine in piele. Ideal pentru un machiaj discret de seara.
 3. Aplica fondul de ten cu ajutorul unei pensule speciale sau a unui buretele special (vezi Beauty Blender). Alege o culoare cat mai apropiata de cea pielii tale iar daca tenul tau are imperfectiuni, nu aplica mai mult produs ci aplica un fond de ten cu o mai mare putere de acoperire.
 4. Aplica anticearcanul sub ochi si in zonele in care tenul tau are imperfectiuni. Daca anticearcanul tau are efect iluminator il poti aplica pe podul nasului, pe frunte si pe zona cea mai inalta a pometilor cat si in colturile interne ale ochilor si pe arcul lui Cupidon. Sau poti folosi un ilumator special pentru asta.
 5. Fixeaza baza de machiaj cu ajutorul unui pudrae translucide. Aceasta nu interfereaza cu nuanta fondului de ten, fiind transparenta si controleaza excesul de sebuum pe durata intregii seri.
 6. Aplica pe pleoapa mobila un primer pentru ochi. Astfel pigmentii fardului vor fi mai puternici si mai rezistenti.
 7. Foloseste o nuanta de bej sau maro deschis pe toata suprafata pleoape mobile pentru a uniformiza culoarea acesteia.
 8. Cu ajutorul unei pensul unghiulare si a unui fard maro inchis sau gri, traseaza conturul pleoapelor prin tuse fine, repetate.
 9. Cu ajutorul unui creion dermatograf bine ascutit sau cu un tus, contureaza fin pleoapa mobila, cat mai aproape de radacina genelor. Cu pensula imbibata in fardul maro, estompeaza linia dura a tusului si confera umbre in colturile externe.
 10. Aplica mascara si cateva gene false individuale in colturile interne ale ochilor, daca este necesar.
 11. Hidrateaza-ti buzele cu balsam, asteapta cateva minute ca aceasta sa intre in piele, indeparteaza excesul cu un servet dupa care aplica cu pensula rujul tau favorit, intr-o nuanta Nude sau roz deschis, cat mai apropiata de cea buzelor, fiind vorba de un machiaj discret de seara.

Machiaj discret de seara (Video).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.