zoot

Machiaj de zi. Smokey eyes maro subtil (Video)

Plecam de la convingerea eronata ca machiajul smokey eyes este unul de seara insa, in functie de culorile folosite si intensitatea acestora, putem adapta tehnica pentru un machiaj de zi. Tatiana Boyko iti arata pasii necesari de urmat in tutorialul de mai jos.

 Machiaj de zi. Smokey eyes maro subtil (Video)

  1. Pe fata curata aplica un primer pentru fata si un fond de ten sau o crema de tipul BB Cream pentru uniformizarea culorii. Insista doar in zonele care au nevoie de acoperire suplimentara. Poti folosi doua nuante apropiate de fond de ten pentru conturare, aplicand nuanta mai inchisa pe osul pometilor si tample si nuanta mai inchisa pe mijlocul fruntii, zona de sub ochi, podul nasului si barbie.
  2. Acopera-ti cearcanele si micile imperfetiuni cu un anticearcan.
  3. Foloseste un iluminator pentru zonele in care lumina cade in mod natural, deasupra pometilor, colturile interne ale ochilor, arcul lui cupidon , barbie.
  4. Daca ai un ten uleios sau nu ai folosit primer pentru fata, fixeaza machiajul cu o pudra translucida
  5. Corecteaza-ti forma sprancenelor cu ajutorul unui fard de sprancene, periaza-ti genele si fixeaza-le cu un gel de sprancene incolor.
  6. Aplica un primer sau putin corector pe pleoapa mobila. Cu ajutorul unu fard apropiat de culoarea pielii uniformizeaza culoarea pleoapei mobile.
  7. Evidentiaza-ti pliul ochilor folosind un fard maro pe care-l aplici apoi si pe pleoapa inferioara. Pentru colturile externe alege o nuanta mai inchisa pe care sa o intinzi spre centru.
  8. Aplica mascara si gloss-ul preferat si ai obtinut un machiaj de zi subtil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.