zoot

Machiaj de zi plin de culoare (video)

Un machiaj plin de culoare dar discret, usor de purtat atat pe timp de zi cat si seara, ideal pentru un inceput de sezon cald care nu s-a lasat prea mult asteptat. Desi culorile sunt puternice, aplicarea este una discreta iar combinatia dintre oranj si navy, una reusita. Teni Panosian iti explica pas cu pas cum poti realiza acest machiaj de zi potrivit chiar si celor care manifesta reticente fata de culoare.

 

 Machiaj de zi plin de culoare (video)

  • Porneste machiajul de o fata curata si hidratata.
  • Aplica un primer pentru fata, asteapta un minut, doua apoi aplica un fond de ten cu textura fluida si usora. Daca nu ai nevoie de o acoperire mare, poti folosi o crema de tip BB Cream.
  • Ilumineaza-ti usor zona de sub ochi cu ajutorul unui iluminator sau anticearcan cu efect de iluminare.
  • Contureaza-ti usor tenul cu ajutorul unui fond de ten intr-o nuanta mai inchisa. Vei urma  conturul fetei, partile exterioare ale fruntii si zona de sub osul pometilor. Continua cu aplicarea unei pudra usor bronzante peste zonele pe care le-ai conturat anterior. Adauga un strop de culoare in oraji, un blush pudra piersica ar putea fi alegerea perfecta.
  • Pregatesti ochii pentru machiaj, aplicand un primer pe pleoapa superioara, insistand in pliul ochiului pentru a evita ca fardul sa se stranga. Daca ai folosit un primer incolor, uniformizeaza culoarea pleoapei superioara cu un fard apropiat de culoarea pielii.
  • Aplica un ton neutru pe toata pleoapa si accentueaza colturile exterioare cu o culoare puternica, oranj, adaugand treptat culoarea. Foloseste un maro inchis pentru linia genelor superioare, continuand cu o codita spre exterior. Creeaza dimensiune adaugand un fard bej in mijlocul pleoapei superiare, tapotand cu degetele. Va capta lumina, dand impresia unor ochi mari si a unei priviri alerte.
  • Pentru pleoapa inferioara alege un albastru navy pe care-l vei aplica cu ajutorul unei pensule unghiulare pentru precizie. Vei incepe din mijlocul pleoapei inferioare catre colturile externe ale ochilor, presand culoare la radacina genelor. Cand ajungi in coltul externn, creaza usor o codita. Completeaza machiajul cu un creion cobalt aplicat pe conjunctiva ochilor.
  • Accentueaza colturile interne ale ochilor cu un iluminator si aplica un strat de mascara.
  • Pentru a completa intregul machiaj, alege un ruj nude pentru buze, intr-o culoare cat mai naturala si un strat de gloss incolor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.