zoot

Machiaj de zi in 8 pasi cu produse cosmetice Elf (VIDEO)

Elf Cosmetics ne demonstreaza ca machiajul obisnuit, de zi, nu trebuie nici sa ne consume o mare parte din timp si nici sa ne goleasca buzunarele. Iata un tutorial pas cu pas prin care poti obtine un machiaj de zi in cateva minute:

VIDEO: Machiaj de zi cu produse cosmetice Elf

  1. Improspateaza-ti fata cu ajutorul roll-on-ului Elf Eye Refresh pentru a-ti pregati zona ochilor pentru machiaj.
  2. Hidrateaza. Aplica crema coloranta Elf Studio Moisturizer cu factor de protectie solara 20 si aplic-o pe toata suprafata tenului pentru a-l hidrata si a-i uniformiza culoarea. Spre deosebire de fondul de ten care poate incarca fata, o crema coloranta iti confera un look mai natural.
  3. Ascunde micile imperfectiuni. Foloseste Elf Studio Concealer, aplica in zona cearcanelor de sub ochi si a altor imperfectiuni.
  4. Fixeaza-ti machiajul folosind Tone Correcting Powder in functie de subtonurile tenului tau.
  5. Contureaza-ti fata cu ajutorul kitului de contur Elf Studio Contouring Blush & Bronzer. Aplica bronzerul sub osul pometilor, pe linia maxilarului si gat dar si pe exteriorul tamplelor. Aplica blush-ul pe pometi.
  6. Defineste-ti sprancenele cu ajutorul kitului Studio Eyebrow.
  7. Aplica primerul pentru ochi Elf Mineral Eye Primer si nuantele favorite de fard in paleta Eye Enhancing Pallet. Defineste-ti pliul ochilor cu ajutorul culorii khaki si albastrul intens pentru a-ti accentua colturile exterioare. Alungeste-ti genele cu cateva straturi de Volume PLumping Mascara.
  8. Termina machiajul de zi cu un strat de gloss.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.