zoot

Machiaj de zi iluminator (Video)

Secretul unui machiaj de zi? Naturalete si un ten perfect iluminat care reflecta lumina naturala. Iat-o pe Chloe Morello explicandu-ti pas cu pas cum poti sa obtii acest look.

Machiaj de zi iluminator (Video)

  • Pentru a evita incarcarea tenului de fond de ten dar si pentru o mai buna absorbtie in piele a acestui, foloseste intotdeauna un primer la cateva minute dupa ce ti-ai hidratat tenul cu o crema de fata. Aplica primerul in cantitati mici si vei observa diferenta de la prima aplicare. Tenul devine instant mai catifelat, usurand aplicarea fondului de ten, care parca aluneca pe fata, intrand instant in piele fara sa lase urme.
  • In cazul unui machiaj de zi opteaza pentru un fond de ten lichid ‘light’ care este subtire si nu iti incarca fata. Daca totusi ai nevoie de pudra pentru a-ti fixa machiajul, alege un produs translucid sau cu proprietati iluminatoare si aplica-l in cantitati mici, in zona T.
  • Evidentiaza-ti subtil forma sprancenelor astfel incat sa para cat mai naturale. Poti folosi un creion de sprancene aplicat in tuse subtiri care imita firele de par sau un fard de sprancene aplicat cu pensula unghiulara in zonele in care firele de par sunt rare. La final, fixeaza-ti sprancenele cu un gel de sprancene.
  • Machiajul ochilor porneste de la un primer pentru ochi care asigura rezistenta fardului un timp indelungat si intensifica pigmentii acestuia. Fiind vorba de un machiaj de zi, vei folosi culori neutre, deschise precum tonalitatile de maro. Cu ajutorul fardului bej aplicat pe arcada incepand cu punctul cel mai inalt al sprancenelor si in colturile exterioare ale ochilor vei obtine un lifting instant al privirii. Pliul ochilor va fi evidentiat de fard maro mai inchis, aplicat in forma de V. Privirea poate fi intensificata folosind o pensula unghiulara si un fard maro inchis aplicat pe linia genelor superioare.
  • Nu exagera conturarea fetei in cazul unui machiaj de zi, concentreaza-te mai mult pe iluminare. Chloe foloseste pensula evantai pentru aplicarea fardului de obraz pentru a lua cat mai putin produs pe pensula rezultand un machiaj de zi natural. Aplica iluminatorul deasupra pometilor, pe arcul lui cupidon si in colturile interne ale ochilor.
  • Pentru buze foloseste un creion pentru contur intr-o nuanta Nude, peste care aplica un ruj in aceeasi nuanta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.