zoot

Machiaj de seara inspirat de Lana Del Rey

Machiajul Lanei Del Ray este extrem de indraznet si de provocator, ochii fiind foarte bine definiti iar buzele pastrate intr-o nuanta Nude. Maya iti propune o varianta a acestui machiaj pe care o poti purta seara, la orice iesire in oras.

VIDEO: Machiaj de seara inspirat de Lana Del Ray

Dupa ce ti-ai uniformizat culoarea tenului aplicand un fond de ten cat mai apropiat de culoarea ta naturala, vei porni machiajul ochilor. Maya porneste de la o baza de machiaj, un fard bej aplicat pe toata suprafata ochilor. Arcada este puternic evidentiata, aplicand cu precizie fard maro in pliul ochilor. Secretul machiajul consta in aplicarea tusului pe ambele pleoape, o aplicare usor exagerata pe pleoapa superioara. Daca ai ochii cazuti este posibil ca acest machiaj sa nu fie pentru tine. Pentru o privire dramatica, aplica o pereche de gene false.

Tenul poate fi conturat cu ajutorul bronzerului aplicat sub arcada, pe partile laterale ale tamplelor, linia maxilarului si gat. Aplica iluminatorul deasupra pometilor, exact sub ochi, in colturile interioare ale ochilor si pe arcul lui Cupidon.

Buzele le vei mentine intr-o culoarea Nude, data fiind intensitatea privirii.

Foto Machiaj de seara Lana Del Ray – Wikimedia Commons, Georges Biard

Vezi si alte machiaje de seara

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.